Miks Ozoliņš par nieka 97 dolāriem, māca būt lieliskiem seksā (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Režisors Miks Ozoliņš, kurš popularitāti ir iemantojis, pateicoties savām attiecībām ar DJ Ellu un aktrisi Agnesi Zeltiņu, Ņujorkā vada semināru, kurā māca paņēmienus, kā būt veiksmīgam pašpārliecinātam un galvenais - kā iekarot sievieti. Režisors dalās savā lielajā attiecību pieredzē un iemāca cilvēkus atrast un atbrīvot savu šarmu.

Semināram veltītajā mājas lapā www.confidencemethod.com režisors ir ievietojis programmu un solīšus, pa kādiem kopā ar viņu ejot, semināra beigās tu paliec par pilnīgi citu, pašpārliecinātu cilvēku.

Foto: No personiskā arhīva

Programma palīdzēs noticēt sev, kļūt pievilcīgam un prast ikvienu lietu novest līdz galam nebaidoties. Nodarbību trīs soļi būs garants, ka ikviena tava darbība pārtaps veiksmes stāstā un brīdī, kad ieraudzīsi savu mīlestību, tu zināsi visu, ko darīt, ko teikt, no A līdz Z.

Nodarbības notiek gan pa dienu, gan naktī. Dienas nodarbībās tiek veicināta personības izaugsme, bet nakts nodarbībās tiek mācīts, kā iekarot pretējo dzimumu.

Programma ietver sevī trīs stundu nodarbības, kā arī epasta un telefona atbalstu.

Foto: No personiskā arhīva

Miks lekciju aprakstā ir minējis, ka palīdzēs ne tikai apgūt randiņu tehniku, bet arī ieteiks, kā uzlabot seksa dzīvi un būt lieliskiem gultā.

Samaksājot nieka deviņdesmit septiņus dolārus par lekciju ciklu, mācīties gribētāji pilnībā mainīs savu dzīvi, un viss notiks nieka četru lekciju laikā.



Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu