Ivars Kļaviņš plāno Latvijā sākt biznesu un atrast ideālo meiteni (63)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

TV šovā «Okartes skatuve» iepazītais skandalozais pianists Ivars Kļaviņš nu jau pirms vairāk nekā mēneša no peļņas Skotijā atgriezies mājās Latvijā. Tagad Ivars kaļ dažnedažādus biznesa plānus par naudas pelnīšanu tepat Latvijā, cer atrast savu ideālo meiteni, kā arī realizēt sevi mūzikā.

«Skotijā jutos nelaimīgs, jo tur ir pelēka daba, pelēki cilvēki un visu laiku līst lietus. Jā, tur ir ļoti daudz naudas un tur var daudz nopelnīt. Protams, peļņa atkarīga no tā, cik daudz esi gatavs strādāt. Mazākais 1600 paundi mēnesī, bet vari arī nopelnīt pat virs 2000 paundiem,» teic Ivars. Viņš Skotijā izmēģinājis spēkus dažnedažādos darbos – tirgojis alkoholiskos dzērienus un pat iemēģinājis roku kā dizainers.

«Taču es jutos tur nelaimīgs. Vienā no pirmajām pavasara dienām izgāju savas mājas, kur dzīvoju, pagalmā. Sāku vērot situāciju. Pa kreisi no manām mājām kāda skotu ģimene cepa šašliku, dzēra alkoholu, pīpēja un lamājās savā valodā. Paskatījos pa labi, un tieši tāda pati ģimene treniņtērpos sēž un dara tieši to pašu. Uz sekundi man iestājās panikas lēkme: ko es šeit daru? Sapratu, ka tā nav mana vide. Sazinājos ar saviem tuviniekiem Latvijā. Sapratu, ka ir jābrauc mājās, vienalga, cik tur varēja nopelnīt. Visu samenedžēju, ka varēju atgriezties dzimtenē. Nokārtoju visas darba lietas, kā arī sakārtoju bankas kontu, jo, ja sabojātu bankas kontu, nekad mūžā tur vairs nevarētu atrast darbu. Ja vienā bankā man paliktu mīnuss, tad nevarētu atvērt arī citā bankā kontu. Ja Skotijā tev nav bankas konta, tad nevar atrast arī darbu, jo tur viss ir oficiāli. Tādēļ divu nedēļu laikā sakārtoju savu lietvedību, sapakoju mantiņas un uzņēmu kursu uz Latviju. Mājās atgriezos, kad Latvijā bija iestājies pavasaris un sācies tā saucamais runču laiks,» situāciju raksturo Ivars.

Tagad pianists strādā pie tā, lai arī viņš Latvijā būtu pārticis un varētu nopelnīt naudu. «Nauda nenāk tik viegli kā citās valstīs, bet arī šeit ir daudz naudas. Ja reāli proti ieraudzīt, no kurienes nāk tā nauda, tad iespējams arī šeit ļoti labi dzīvot un nav jābrauc prom uz ārzemēm,» teic Ivars, kurš šobrīd kaļ plānus par savu privāto biznesu.

Ideālās meitenes var atsaukties, jo Ivars Kļaviņš meklē daiļavu, kas varētu kļūt par viņa vizītkarti
Ideālās meitenes var atsaukties, jo Ivars Kļaviņš meklē daiļavu, kas varētu kļūt par viņa vizītkarti Foto: Santa Sergejeva

Piaists neslēpj, ka nauda viņam ir svarīga. «Man patīk, ka man ir nauda. Man patīk tērēties un pirkt labas drēbes. Man patīk labi dzīvot. Skotijā nopirku sev jaunu mašīnu «Volvo». Lai gan visiem liekas, ka man piestāvētu labāk BMW, taču arī «Volvo» ir ļoti ātrs.

Es gribu dzīvot stabili un pieklājīgi. Gribu, lai manai meitenei nekā netrūkst,» viņš nosaka.

Tiesa gan, pagaidām Kļaviņš vēl nav atradis savu īsto mīlestību. «Esmu īstās, vienīgās un mīļotās meklējumos. Un viņas kā nav, tā nav. Man lielākoties ir tā - iepazīstos ar kādu simpātisku meiteni, taču, kad viņa atver muti vaļā, tur atkal pilnīgi salmi. Vēl nākamais variants, ka meitene ir nenormāli gudra un erudīta, bet viņai atkal kaut kā pietrūkst. Es tomēr esmu daļēji populārs jauneklis un mana meitene ir mana vizītkarte, tādēļ viņai jāizskatās labi,» atzīst Ivars.

Runājot par meitenēm, tad jau varbūt Ivaram derētu iepazīties ar turīgu, materiāli nodrošinātu? «Man patiktu doma par turīgu meiteni, jo man patīk, ka meitene nemeklē naudīgu puisi, ka viņai jau pašai viss ir. Man nepatīk tā saucamās zelta racējas, kuras grib izbraukt uz puišu rēķina, ka viņas ir kopā ar puišiem, jo viņiem ir biezāks maks un normāla mašīna. Ja meitenei pašai būs nauda, tad viņu neinteresēs, cik biezs man naudas maks. Tas būtu ideāli. Taču, kā saka, visas īpašības jau nevar sameklēt vienā meitenē. Man ir svarīgi, lai meitene ir gudra, jo meitene jau nav tikai priekš seksa un gultas. Meitenei ir jābūt manam draugam un uzticamības personai.»

Bez meitenes meklējumiem un plānu kalšanas kā naudu nopelnīt, Ivars brīvajos brīžos raksta arī mūziku un analizē mūzikas veiksmes formulu. Iespējams, ka nākotnē viņš klausītāju vērtējumam nodos arī kādu no sarakstītajiem hitiem.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu