Pruha: Spēlēt ar Krieviju bija daudz vieglāk nekā ar zviedriem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čehijas hokeja izlases uzbrucējs Petrs Pruha uzskata, ka pasaules čempionātā izcīnītā trešā vieta ir labs sasniegums, tomēr nedaudz nožēlo, ka ar parādīto sniegumu neizdevās iekļūt finālā.

''Trešā vieta nav tas, uz ko cerējām, bet esam priecīgi, ka izdevās turnīru noslēgt ar uzvaru. Mēs divreiz pieveicām ļoti spēcīgo Krieviju, un tas nevar nepriecēt,'' intervijā izdevumam ''Sportsdaily.ru'' atzina Pruha.

Tāpat čehu uzbrucējs noliedza, ka Krievija spēlei par trešo vietu nebija pietiekoši motivēta.

''Kādi gan vēl var būt jautājumi? Vairākas reizes gandrīz izcēlās kautiņi. Taču Krievijas motivācija nav mūsu problēma. Mēs zinājām, par ko cīnāmies, un tagad ir iemesls priecāties.''

Vienlaikus 28 gadus vecais Pruha nožēlo, ka ar čempionātā parādīto sniegumu neizdevās izcīnīt vietu finālā.

''Žēl tikai, ka tas nebija fināls. Bija grūti aizmirst zaudējumu zviedriem, taču mēs spējām savākties. Zviedrija mums spēlēt neļāva. Mēģināja mūs presingot pa visu laukumu. Ar Krieviju bija daudz vieglāk. Kaut vai tādā ziņā, ka tā ļauj spēlēt arī pretiniekam,'' Pruha norādīja, ka atklātais hokejs šoreiz palīdzējis čehiem.

Atgādinām, ka mačā par bronzu Čehija 7:4 pārspēja Krieviju. Savukārt finālā Somija ar 6:1 sagrāva Zviedriju.

Pruha spēlē par trešo vietu izcēlās ar diviem gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu