Hokeja fani pateicas Latvijas izlasei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pirms svētdien notikušās pasaules hokeja čempionāta finālspēles Fanu teltī pie Kongresu nama tika aicināti Latvijas hokeja izlases spēlētāji un vadība, lai līdzjutēji varētu pateikties par hokejistu parādīto sniegumu, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Čempionāta kopvērtējumā Latvijas hokejisti ieņēma 13.pozīciju 16 komandu konkurencē, saglabājot vietu augstākajā divīzijā.

Pie Kongresu nama pulcējās Latvijas hokeja izlases spēlētāji ar galveno treneri Oļegu Znaroku, ģenerālmenedžeri Sandi Ozoliņu un LHF prezidentu Kirovu Lipmanu priekšgalā.

Latvijas hokeja fani pateicās izlasei par 15 fantastiskiem Latvijas hokeja pavasariem pasaules elitē – gan pasaules čempionātiem, gan olimpiādēm, gan šopavasar Slovākijā nosargāto šo tradīciju turpinājumu.

Pēc Latvijas Fanu organizācijas pārstāvju Kerijas Paukinas un Dināra Kvedova labajiem vārdiem un veiksmes vēlējumiem mūsu valstsvienībai, komandai par cīņassparu, izturību, pašatdevi un saglabāto vietu pasaules elitē, kā arī Latvijas hokeja uzticīgajiem faniem par atbalstu pateicās Lipmans.

Puišiem par parādīto raksturu un komandas vienotību atzinīgus vārdus veltīja arī Sandis Ozoliņš un Oļegs Znaroks.

Atgādinām, ka piecos pasaules čempionātos, kopš izlases galvenais treneris ir Oļegs Znaroks, tikai vienreiz - 2007. gadā Maskavā nācās cīnīties par vietas saglabāšanu elitē, ar ko komanda tika galā lieliski.

Latvijas komandas vadība pirms čempionāta sev par mērķi bija izvirzījusi iekļūšanu ceturtdaļfinālā, bet uzdevums no LHF bija saglabāt vietu elites divīzijā.

2012. un 2013. gada pasaules čempionāti augstākajā divīzijā notiks Zviedrijā un Somijā. Priekšsacīkstēs spēles tiks aizvadītas Helsinkos un Stokholmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu