«Daft Punk» albums numur viens Lielbritānijā (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Franču elektroniskās mūzikas duets «Daft Punk» ar jauno albumu «Random Access Memorie» pārliecinoši ierindojies Apvienotās karalistes albumu topa 1.vietā. Tiesa, aktuālais singls «Get Lucky» ar Farelu Viljamsu (Pharrell Williams) un Nailu Rodžersu (Nile Rodgers) zaudējis līderpozīcijas singlu top40, ziņo ārvalstu prese.

Tomasa Bangeltera (Thomas Bangalter) un Gaja Manuela (Guy-Manuel) jeb dueta «Daft Punk» jaunā plate nedēļas griezumā pārdota 165 000 kopiju, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company». Albums kļuvis par straujāk pirkto ierakstu 2013. gadā, apsteidzot kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Buble) ierakstu «To Be Loved», kas pirmajā nedēļā pārdots 121 000 kopiju.

Britu rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar jauno plati «Time» noslīdējis uz 2. vietu.

Savukārt Bruklinas roka kolektīvs «The National» ar savu sesto studijas albumu «Trouble Will Find Me» numur 3. Albums seko komerciālajam izrāvienam - 2010. gada ierakstam «High Violet». Minētā plate debitēja «Billboard 200» topa augstajā 3. vietā, savukārt Apvienotās Karalistes albumu topā - 5.vietā un tika atzīta par vienu no 2010. gada labākajiem alternatīvās mūzikas ierakstiem.

Skotijas grupa «Texas» ar līderi Šarlīnu Spiteri topā atgriezusies ar jaunu plati «The Conversation», savukārt amerikāņu rokgrupa «Thirty Seconds to Mars» ar jauno «Love Lust Faith + Dreams» noslēdz top5.

Tikmēr britu soula un R&B mūzikas dziedātāja Emēlija Sandei (Adele Emeli Sandé) ar debijas plati «Our Version of Events» beidzot izkritusi no top10. Albums top10 pavadījis 66 nedēļas no vietas kopš izdošanas 2012. gada februārī.

Singlu konkurencē ar iespaidīgu pirmās nedēļas rezultātu - 145 000 pārdotu kopiju - debitē britu dziesmu autors, mūziķis un reperis Šahīds Hāns, kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu «Naughty Boy». Singls «La La La», kurā dzirdams jaunais dziedātājs Sems Smits (Sam Smith), nostūmis no 1. vietas «Daft Punk» grāvēju «Get Lucky».

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu