Rūtu: Jau pēc uzvaras pusfinālā zināju, ka izcīnīsim zeltu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Somijas izlases uzbrucējs Tuomo Rūtu pēc triumfa pasaules hokeja čempionātā atzina, ka viņš jau pēc veiksmīgās pusfināla cīņas pret Krieviju nojautis par gaidāmo valstsvienības panākumu finālā.

Atgādinām, ka svētdien Somija finālā ar 6:1 pārspēja Zviedriju, pēc 16 gadu pārtraukuma kļūstot par pasaules čempioniem.

"Tagad ir viegli teikt, bet pēc uzvaras pusfinālā es zināju, ka izcīnīsim zeltu," IIHF mājas lapā citēts uzbrucējs Tuomo Rūtu. "Mēs savā spēlē neko nemainījām. Turpinājām darīt iesākto."

"Šis ir manas karjeras spožākais brīdis," pēc mača atzina somu aizsargs Sami Lepisto. "Protams, arī olimpiskā bronza bija liels sasniegums, taču šis ir pasaules čempionāts. "Nezinu, kas ar zviedriem notika, taču viņiem nebija cerību uz uzvaru."

Tikmēr Somijas izlases treneris Juka Jalonens bija gandarīts par savu padoto sniegumu.

"Aizvadījām lielisku turnīru. Tas ir liels gods izcīnīt zeltu. Mēs daudzus mačus uzvarējām ar vienu vārtu pārsvaru. Tas daudz ko liecina par komandas raksturu."

Atgādinām, ka bronzas medaļas svētdien izcīnīja Čehija, kas rezultatīvā cīņā ar 7:4 uzvarēja Krieviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu