Kovaļčuks: Zaudējuma iemesli vispirms katram jāmeklē spogulī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas izlases uzbrucējs Iļja Kovaļčuks pēc zaudējuma pasaules hokeja čempionāta mačā par trešo vietu atzina, ka iemesli katram vispirms jāmeklē spogulī.

Atgādinām, ka mačā par bronzu krievi ar 4:7 piekāpās Čehijai.

"Papildus nevienu noskaņot nevajadzēja, jo spēle bija par medaļām, turklāt ar čehiem," Kovaļčuks noliedza, ka komandai nebija motivācijas cīnīties par medaļām, vēsta ''Sportbox.ru''.

"Mēs visi kopā nesasniedzām to, ko vēlējāmies. Arī tagad jāturas kopā, bet iemesli vispirms jāmeklē spogulī," hokejists nevēlējās meklēt lielāko grēkāzi.

Uzbrucējs atzina, ka iegāzusi spēle skaitliskajā vairākumā. "Vairākums bija ļoti vājš. Jāizdara kaut kādi secinājumi. Treneru štābs mainīja piecniekus, bet nekas neizdevās."

Tomēr Kovaļčuks nevēlējās visu vainu uzvelt treneriem.

"Tas ir visvieglāk – ņemt un ar vienu vēzienu visu sajaukt. Es nesteigtos ar secinājumiem. Mums ir labi jaunie spēlētāji, kuri jāiespēlē. Manuprāt, mums ir gaiša nākotne. Treneru darbā mani viss apmierina."

Kā zināms par pasaules čempioniem svētdien kļuva Somija, kas finālā ar 6:1 sagrāva Zviedrijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu