"Musiqq" Eirovīzijas pusfinālā palikuši 17.vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāvji šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā "Musiqq" ar dziesmu "Angel in Disguise" otrajā pusfinālā pēc žūrijas un skatītāju vērtējuma bija 17.vietā, kamēr finālā iekļuva tikai pirmās desmit dziesmas, liecina informācija Eirovīzijas mājaslapā.

Latvijas pārstāvji apsteiguši vien Kipru un Nīderlandi, iegūstot 25 punktus. Visvairāk - astoņus punktus - iedevuši kaimiņi igauņi, kas arī varēja balsot šajā pusfinālā, septiņi punkti saņemti no Īrijas, četri no Austrijas un pa diviem no Baltkrievijas, Dānijas un Zviedrijas. Lai iekļūtu finālā, latviešu dziesmai būtu vajadzējis savākt vairāk nekā 54 punktus.

Otrajā pusfinālā, kurā startēja Latvijas pārstāvji, vispopulārākais bijis Zviedrijas priekšnesums ar 155 punktiem, bet Latvijas kaimiņvalsts Igaunija finālā iekļuva priekšpēdējā - ar 60 punktiem.

Jau vēstīts, ka šāgada Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā Diseldorfā sestdienas vakarā uzvarēja Azerbaidžānas pārstāvji Els un Nikija ar dziesmu "Running Scared".

Līdz ar to nākamā Eirovīzijas dziesmu konkursa abi pusfināli un fināls notiks Azerbaidžānā.

Latvijas pārstāvji grupa "Musiqq" ar dziesmu "Angel In Disguise" piedalījās otrajā pusfinālā ceturtdien, taču finālā neiekļuva.

Atgādinām, ka pagājušogad pašmāju Eirovīzijas cerība Aiša (Aisha) jeb Aija Andrejeva Eirovīzijas pirmajā pusfinālā Oslo ieņēma pēdējo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu