Rīgā uzstāsies Krievijas hiphopa grupa "Kasta"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

22.maijā klubā "Godvil" uzstāsies viena no Krievijas populārākajām hiphopa grupām "Kasta", informē "Gustavo menedžments.

Tradīcijām bagātākā un radošākā Krievijas hiphopa grupa – šis apzīmējums visprecīzāk raksturo apvienību "Kasta". To apliecina viņu radošā biogrāfija – izdoti 14 dziesmu albumi, nofilmēti 17 videoklipi, no kuriem septiņi ieguvuši augstus vērtējumus MTV un Muz - TV - populārāko hitu aptaujās.

Grupas unikalitāte slēpjas faktā, ka atšķirībā no citiem repa mūzikas pārstāvjiem, kuri pārsvarā kopēja rietumu izpildītāju sniegumu, "Kasta" veidoja vien sev raksturīgu stilu. Grupa ar katru jauno albumu ir paplašinājusi repa žanra robežas un noturējusies žanra elitē 10 gadus.

"Kastas" sastāvā ir pieci spilgti mākslinieki: Vladi, Šim, DJ Hobot, Zmei un Hamiļ.

Grupa pēdējo desmit gadu laikā Rīgā uzstājusies vairākas reizes, pārsteidzot ar nevainojamu izpildījumu un arī šoreiz sola neaizmirstamu koncertu. Ar Latviju un tās galvaspilsētu "Kastai" ir ļoti īpašas attiecības – Hamiļ senči nāk no Alūksnes, savukārt Rīgā grupa izveidojusi vairākas radošas sadarbības. Kopā ar Gustavo pirms dažiem gadiem ierakstīta dziesma "No lūpām lasi", kurai uzfilmēts arī videoklips, kā arī tapušas video versijas pēdējiem trim singliem no jaunākā albuma "HZ" - "Zakritij kosmoss", "Metla", savukārt "Milijardi ljet" vēl gaida pirmizrādi.

Vairāk informācijas: Pasākuma valoda: krievu. Ieeja no plkst. 20:00. Koncerta sākums: 21:00. Pasākumu drīkst apmeklēt: no 18 gadu vecuma (vecāku pavadībā no 16 gadu vecuma). Biļetes nopērkamas "Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā, kā arī www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu