Čehu galvenais treneris Hadamčiks: Esam apmierināti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Čehijas hokeja izlase ar izcīnīto trešo vietu pasaules čempionātā ir apmierināta, pēc svētdien aizvadītā mača par bronzas godalgām izteicās Čehijas valstsvienības galvenais treneris Aloizs Hadamčiks.

Kā ziņots, aizvadītajā spēlē Čehija ar 7:4 (2:3, 3:1, 2:0) uzvarēja Krievijas valstsvienību. Uzvarētājiem ar trīs gūtajiem vārtiem izcēlās Romans Červenka.

"Uzvarēt Krievijas izlasi divas reizes viena turnīra laikā ir vienkārši lieliski," pēc spēles izteicās Hadamčiks. "Gribētu pateikt paldies visiem mūsu spēlētājiem par šo maču. Mēs pirmie guvām vārtus, kas bija ļoti nozīmīgi. Turpinājumā Krievijas hokejisti sāka spēlēt ļoti ātri un sagādāja lielas problēmas mūsu aizsargiem. Otrajā trešdaļā mainījām aizsardzības taktiku vidējā zona, kas ļāva izveidot vairāk bīstamus momentu pie pretinieku vārtiem."

"Tik daudz vārtu šādā mačā noteikti iepriecināja arī līdzjutējus. Tas, ka zaudējām Zviedrijas izlasei pusfinālā vairs nav tik svarīgi. Esam apmierināti," atzina Hadamčiks.

"Apsveicu Čehijas izlasi ar bronzas medaļām," izteicās Krievijas izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs. "Pirmo periodu aizvadījām labi, bet pēc tam bija daudz nevajadzīgu kļūdu, ko izskaidrot ir grūti. It ka spēlēja pieredzējuši spēlētāji, un, iespējams, vainīgs ir nogurums."

"Taču pārmest nav ko - puiši centās un sitās līdz galam. Diemžēl šis čempionāts mums bija neveiksmīgs, neskatoties uz to, ka sastāvā bija pieredzējuši spēlētāji. Iespējams šis bija labākais mūsu sastāvs. Nākotnē būs jāizdara secinājumi," piebilda Bikovs.

Kā ziņots, pusfināla mačos Zviedrija ar 5:2 pieveica Čehiju, bet Somija ar 3:0 pārspēja Krieviju.

Jau vēstīts, ka ceturtdaļfinālos Čehija ar rezultātu 4:0 pieveica ASV, Zviedrijas izlase ar 5:2 apspēlēja Vācijas hokejistus, Somija ar 4:1 uzvarēja Norvēģijas valstsvienību, bet Krievija ar 2:1 bija pārāka par Kanādas izlasi.

Latvijas izlase šī gada pasaules čempionātu noslēdza 13.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu