Ziemeļamerikā dominē «Ātrs un bez žēlastības 6» (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Fantastisku nedēļas nogali Ziemeļamerikas kinoteātros aizvadījusi asa sižeta filma «Ātrs un bez žēlastības 6» (Fast and the Furious 6), bet pārējiem jaunumiem sekmes nav bijušas tik izcilas kā prognozēts, ziņo «kinokino.lv».

«Ātrs un bez žēlastības 6» sasniedzis absolūtu franšīzes rekordu un savā pirmajā nedēļas nogalē spējis iekasēt 98,5 miljonus. Teicams sākums un labas iespējas sasniegt rekordu arī kopējos ienākumos.

Filmā, kā ierasts, redzami tādi aktieri kā Vins Dīzels, Dveins «Klints» Džonsons, Pols Volkers, reperis Ludakriss, TV seriālu aktrise Džordana Brūstere u.c.

Režisors - Džastins Lins (Justin Lin).

Anotācija. Pēc tam, kad Doms (Vin Diesel), Braiens (Paul Walker) un viņu komanda Rio sarīkoja grandiozu aplaupīšanu un tika pie 100 miljoniem, viņi izklīda pa visu pasauli kur kurais. Viņi nedrīkst atgriezties mājās, un šī bēguļošana un slēpšanās ir padarījusi viņu dzīvi nepilnīgu. Tikmēr Hobss (Dwayne Johnson) divpadsmit valstīs izseko sacīkšu braucēju-algotņu bandu, kuras iedvesmas avots un grupas vadoņa «labā roka» ir Doma mīļotā sieviete, kuru visi uzskatīja par mirušu. Letija (Michelle Rodriguez). Vienīgā iespēja, kā apturēt noziedzīgo grupējumu, ir radīt pārspēku, tādēļ Hobss aicina Domu savākt savu elitāro komandu vienuviet Londonā. Samaksa? Pilnīga apžēlošana visiem komandas locekļiem, lai viņi varētu atgriezties mājās pie savas ģimenes.

Nelielu vilšanos sagādājusi komēdija «Paģiras III» («The Hangover Part III»). Iekasēti 42,4 miljoni, kas pirmajā brīdī izskatās pēc solīda rezultāta, bet tas ir uz pusi mazāk nekā otrajai daļai.

Pirmā filma uz ekrāniem iznāca 2009.gadā, gūstot milzu popularitāti un saņemot gada labākās komēdijas Zelta Globusa godalgu. Otrā «Paģiru» filma tika izlaista 2011.gadā, un arī tā uzstādīja jaunus kases ieņēmumu rekordus.

Neskatoties uz spēcīgajiem jaunumiem, labu nedēļas nogali aizvadījusi arī asa sižeta piedzīvojumu zinātniskās fantastikas filma «Tumsā: Zvaigžņu ceļš» (Star Trek Into Darkness). Kases ieņēmumi sasnieguši 38 miljonus.

Mazāk par gaidīto iekasējusi arī vērienīgā animācijas filma «Apslēptās karaļvalsts sargi» («Epic»). Filma iekasējusi 34,2 miljonus, kas nozīmē to, ka kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā tikai nedaudz pārsniegs 100 miljonus.

Pirmo piecnieku noslēdz gada lielākais hits «Iron Man 3» («Dzelzs vīrs 3»). Šoreiz iekasēti 19,4 miljoni, turklāt globālie ieņēmumi jau stabili pārsnieguši 1,1 miljardu.

Foto: publicitātes
Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu