"Radio SWH" Rīgas centrā svinēs 18 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 15.maijā, brīvdabas atpūtas parkā "Egle" notiks "Radio SWH" 18 gadu jubilejas svinības, kam par godu visas dienas garumā norisināsies dažādi pasākumi, informē brīvdabas atpūtas parka "Egle" pārstāvis Agris Semēvics.

No plkst.12 līdz pat pievakarei "Eglē" darbosies "Radio SWH" ētera personības, kā arī Latvijā populāri mūziķi un radiostacijas tuvākie draugi.

Visas dienas garumā atpūtas vietā būs iespēja tikties ar "Radio SWH" personībām Fredi, Ufo, Andri Zeibotu, Arti Dvarionas, Normundu Rutuli, Jāni Šipkēvicu, kā arī grupām "bet bet" un "Keksi", Lindu Leen, Jāni Stībeli, Rolandu Ūdri, Ellu, burvju māksliniekiem Pecolli un daudzām citām radošām personībām.

Paši gaviļnieki šajā jubilejas reizē sola lielisku mūziku, prātīgas un draiskas runas, sporta, kultūras un citādas ziņas, melnā humora topu, tāpat neizpaliks dažādi priekšnesumi un velobrauciens "Tour de Radio SWH".

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu