Ķīpsalas smilšu kalns nolīdzināts. Var spēlēt volejbolu (82)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Žilde/TVNET

Ķīpsalā pie Vanšu tilta nolīdzināto smilšu kaudžu vietā Daugavas malā tapusi jauna atpūtas zona - pludmale, kas jau šajā nedēļas nogalē gaida pirmos apmeklētājus. Kā novēroja TVNET, sestdienas rītā neviens apmeklētājs jaunajā atpūtas zonā vēl neatpūtās.

Jaunajā atpūtas vietā bērnus priecē rotaļu laukums, aktīviem pludmales apmeklētājiem radīta iespēja spēlēt volejbolu, uzstādītas divas pārģērbšanās kabīnes, velonovietne, divas biotualetes, uzstādīti soliņi un atkritumu urnas. Atjaunota arī blakus esošā zaļā zona - uzbērta melnzeme un iesēta zāle.

Veikta arī upes gultnes izpēte un ūdens kvalitātes mērījumi, kas liecina, ka minētajā vietā drīkst peldēties. Tuvākajā laikā ūdenī tiks izvietotas ierobežojošas bojas. Tiesa, oficiāla peldvieta pludmalē iekārtota netiks, jo tajā nav plānots izveidot glābšanas staciju.

Minēto Daugavas krastmalu vasaras laikā daudzi iedzīvotāji jau sen iecienījuši kā atpūtas un sauļošanās vietu, bet līdz šim tā nebija attiecīgi labiekārtota.

Ķīpsalā pie Vanšu tilta nolīdzināto smilšu kaudžu vietā Daugavas malā tapusi jauna atpūtas zona
Ķīpsalā pie Vanšu tilta nolīdzināto smilšu kaudžu vietā Daugavas malā tapusi jauna atpūtas zona Foto: Jānis Žilde/TVNET
Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu