Dzintris Kolāts gaida brūti, bet atnāk meita (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Bijušais ilggadējais Latvijas Radio ģenerāldirektors un LTV Ziņu dienesta vadītājs, tagad oficiāli bezdarbnieks Dzintris Kolāts uz grupas «Instrumenti» jaunā albuma «Procrastination» atklāšanas svētkiem koncertzālē «Palladium» ieradās labā noskaņojumā un, atradis somā ielūgumu, klātesošajiem fotogrāfiem paziņoja, ka vēl tikai brūte jāsagaida, kad atnāks.

Tiesa gan, brūte neatnāca, bet Dzintris Kolāts sagaidīja savu meitu Sarmīti (29). «Tā kā man bija ielūgums divām personām un manai meitai patīk «Instrumenti», aicināju viņu sev līdzi,» teic Dzintris.

Viņš šajā nedēļas nogalē kopā ar meitu Sarmīti devies uz savām lauku mājām Kuivižos, kur notiks kārtīga brīvdienu talka, kurā būs malka jākrauj un zāle jāpļauj. Pirms došanās prom no Rīgas Dzintris centrāltirgū bija iegādājies foreli, ko pēc dārza darbu veikšanas arī pats pagatavos savai ģimenei. «Būs sautēta forele uz alkšņa dēļa. Tā gan nav mana firmas recepte, to nošpikoju no pavārmeistara Elmāra Taņņa. Foreles fileju ar muguriņu liek uz alkšņa dēlīša un klāt pievieno dilles un citronpiparus. Tas viss ir jāsutina aizveramā grilā,» atklāj Kolāts.

Bijušais Latvijas Radio ģenerāldirektors teic, ka ļoti priecājas, ka bērni var izbrīvēt laiku un tad visi var būt kopā. Visiem kopā Kolātiem patīk apceļot Latviju. Kolāts ar bērniem ir apskatījis Vidzemi, Kurzemi un Latgali. «Kad visiem izdodas būt kopā, tad pa brīvdienām visi braucam uz laukiem, kur varam izrunāties un izbļaustīties. Gribētos jau vairāk šādas kopā būšanas, viņš nosaka.

Vaicājot, kā ar darba lietām un ar ko Dzintris Kolāts šobrīd nodarbojas, viņš teic, ka oficiāli ir bezdarbnieks. Taču kā brīvais žurnālists viņš raksta dažādas publikācijas drukātajiem medijiem. Tiesa gan, pagaidām viņš ir noslēpumains par savu jaunāko nodarbošanos, vien paziņo, ka jau pavisam drīz tā nāks gaismā. «Darbošos sfērā, kurā līdz šim neesmu bijis. Daļēji jau tā lieta būs saistīta arī ar medijiem,» noslēpumains ir Kolāts.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu