«re:public» jauno albumu prezentēs «Četros baltos kreklos» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @gruparepublic

Grupa «re:public» sagatavojusi jaunu - savu trešo - studijas albumu «RE:», kura prezentācijas koncerts notiks 31.maijā klubā «Četri balti krekli», informē grupas menedžere Ance Kolibere. Jaunajā albumā iekļautas 14 dziesmas, kuru vidū ir arī tādi jau zināmi skaņdarbi kā «Es mīlu Tevi, Rīga», «Ak, mana, mana…» un «Pāri visam».

Albums «RE:» ir īpašs ar to, ka tā veidošanā grupa sadarbojusies ar daudziem māksliniekiem, kas albuma skanējumu padara pilnīgi atšķirīgu no iepriekšējiem grupas albumiem. Albuma skanējuma veidošanā piedalījās Kurts, Dairis, Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu koris, Andris Sējāns, daļa Rīgas Ekonomikas augstskolas kora un hiphopa mūzikas pārstāvis «TC Ceazlin» no Lielbritānijas.

Grupas «re:public» līderis Jānis Rībens uzskata, ka jaunais albums ir grupas līdz šim labākais albums. Tas ir ilgi lolots un ļoti īpašs ikvienam grupas dalībniekam.

Visas albuma dziesmas ierakstītas «Wolk Recording Studio». Albuma skanējumu atdzīvina un paspilgtina tā vizuālais noformējums, kura autors ir Krišs Salmanis, kurš šogad pārstāv Latviju Venēcijas biennālē.

Tuvākie prezentācijas koncerti:

31.maijs – klubs «Četri Balti Krekli» Rīgā

6.jūnijs – klubs «NABAKLAB»

7.jūnijs – Spice Shopping Festival

8.jūnijs – klubs «Fontaine Palace» Liepājā

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu