«Psy» līdzinieks Kannās ēdis, dzēris un izklaidējies neatpazīts (20)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Korejiešu repera «Psy» līdzinieks neatklāts divas dienas ēdis, dzēris un izklaidējies ar Kannu kinofestivāla viesiem, ceturtdien ziņo kinoindustrijas izdevums «The Hollywood Reporter». «Psy» slavenību vidū apmeklēja festivāla ballītes, pozēja fotogrāfijām ar apmeklētājiem un citām zvaigznēm. «Taču izrādās, ka tas nemaz nebija «Psy», bet gan viņa līdzinieks, kurš izmantoja viņa vārdu un slavu, lai iekļūtu festivālā,» raksta žurnāls.

Dubultnieks bija ģērbies gluži kā strauju popularitāti guvušais mūziķis - izteiksmīgā žaketē un apaļās saulesbrillēs. Vienu festivāla dienu viņš pavadīja viesnīcas «Martinez» augstu novērtētajā restorānā, bet vakarā apmeklēja ballīti «Carlton» viesnīcā, kur bija aicinātas daudzas slavenības.

Viņam izdevās apmuļķot jaunākās Džeimsa Bonda filmas «Skyfall» («Operācija «Skyfall«») aktrisi Naomi Herisu (Naomi Harris). Viņa tviterī publicēja fotogrāfiju no juvelieru «Chopard» rīkotajām svinībām, kurās viņa pozēja blakus viltus «Psy».

Taču īsto «Psy» neuztrauc tas, ka prestižajā kinofestivālā klīst viņa līdzinieks. «Šķiet, ka Kannās ir vēl viens es. Pasveiciniet viņu,» tvītoja hita «Gangnam Style» autors.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu