Unikāls muzikālo strūklaku koncertšovs «Satikšanās pilsētā» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šo svētdien, 26. maijā, plkst. 22:00 Jelgavā, pilsētas svētkos, Jelgavas pils pagalmā norisināsies pirmais muzikālo strūklaku koncertuzvedums «Satikšanās pilsētā», kas šovasar apceļos Latvijas lielākās pilsētas. Tas ir vienīgais lielākais muzikālo strūklaku šovs Baltijā, kas īpaši veidots kā koncertuzvedums, kur uz vienas skatuves debesīs traucošas strūklaku šaltis sadejo ar dziedātājiem un dejotājiem.

Koncerta apmeklētājiem būs iespēja vērot multimediālo koncertuzvedumu par mūziku un mīlestību ar Latvijā unikālu muzikālo strūklaku šovu uz speciāli būvētas skatuves, uz kuras kāps rokmūziķis Atis Ieviņš, kurš publiku pārsteidz ne tikai ar «dzelzs rīkli», bet arī milzu enerģiju un lielisku skatuves harismu, izcilā operdziedātāja ar plašu pieredzi ne tikai opermūzikā, bet arī popmūzikas un džeza žanrā - Ilona Bagele, kā arī šarmantie dejotāji Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs.

Jauna dejotāja, populāra operdziedātāja un talantīgs rokmūziķis

Koncertuzvedums sāksies ar video stāstu par to, kā trīs dažādi mākslinieki - jauna dejotāja, populāra operdziedātāja un talantīgs rokmūziķis meklē ceļu uz skatuves virsotnēm un savu dzīves piepildījumu,

iejūtoties un izdzīvojot dažādu skatuves tēlu dzīves,

līdz šo mākslinieku ceļi nejauši krustojas. Video stāsts ļaus skatītājiem sekot šo trīs izrādes varoņu reālajai dzīvei pēcāk uz skatuves.

Foto: publicitātes

Uzveduma režisors - Valdis Pavlovskis, horeogrāfe - Ieva Kemlere, mūzikas aranžētājs - Kristaps Krievkalns, video projekcijas - Rihards Šešo.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu