Di Kaprio saņem atraidījumu (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris, filmas «Titāniks» zvaigzne Leonardo di Kaprio ir liels meiteņu mīlis, īpaši, ja tas skar modeles, tomēr beidzot aktierim nav paveicies, viņš ir saņēmis atraidījumu no topmodeles Karas Delavignes.

Aktieris pievērsis modelei uzmanību Kannu kinofestivāla ballītē. Di Kaprio draugi stāsta, ka parasti puisim atliek tikai paskatīties uz sievieti, lai viņa vēlētos pārgulēt ar slavenību, bet uz Karu neiedarbojās pat aplidošanas mēģinājumi vesela vakara garumā.

Aktieris visu vakaru mēģinājis iesaistīties sarunās ar Karu, pat uzaicinājis viņu uz savu viesnīcas numuru, bet viss, ko viņš panācis, ir, ka modele iedeva viņam savu telefona numuru.

Foto: Reuters/Scanpix

Modele izteikusies, ka aktieris ir pārāk vecs un piekasīgs priekš viņas, turklāt nav viņas gaumē.

Di Kaprio ir liela pieredze modeļu ziņā, viņš ir bijis attiecībās ar tādām zvaigznēm kā Žizele Bundhena, Eva Herzigova un Anna Vialichina.

Di Kaprio vēlējās, lai Kara kopā ar viņu ir reklāmas seja viņa beisbola cepurīšu kolekcijai, bet modelei nav vajadzīga viņa nauda vai šāda veida reklāma.

Turklāt, ja viņa piekristu, par to īpašā sajūsmā nebūtu viņas draudzene, kuru viņa pati mīļi sauc par savu sieviņu, dziedātāja Rita Ora.

Modele kopā ar Ritu Oru ir dzīvokļa meklējumos, lai tuvākajā laikā ievākots vienā dzīvoklī Londonas centrā.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu