Atbildi pareizi un laimē ieejas biļeti uz vasaras karstāko «Pestivalu» (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Populārās mūzikas un kultūras festivāls «Pestivals», kas jau otro gadu norisināsies Rīgā, kļuvis par iecienītu atpūtas un izklaides pasākumu. Ja gribi klātienē vērot šo pasākumu, Tev tikai pareizi jāatbild uz vienu jautājumu, un savā īpašumā vari iegūt ieejas biļeti.

«Pestivals» pirmo reizi norisinājās 2012. gada 28. jūlijā, vienu dienu - 14 stundas no trijiem pēcpusdienā līdz pat pieciem rītā. Pirmais festivāls pulcēja ap 10 000 cilvēku. Tas notika uz trīs skatuvēm, aktīvajā laukumā, interešu un atrakciju vietās. Festivālā uzstājās ap 150 mākslinieki no ASV, Lielbritānijas, Japānas, Tobago, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

«Pestivals» turpmākajos gados kļūs par vienu no lielākajiem festivāliem Eiropā. Festivāla vērtības ir kvalitatīvi un aktuāli mākslinieki, ekskluzīvi priekšnesumi un aktivitātes, radoša gaisotne un priecīgi mūsdienīgi cilvēki.

Ja arī Tu vēlies nokļūt šīs vasaras karstākajā populārās mūzikas festivālā, Tev ir iespēja laimēt ielūgumus uz «PESTIVALs 2013», kas 12. - 13. jūlijā norisināsies Mežaparka Lielajā estrādē. Tikai pareizi ir jāatbild uz jautājumu:

Kādas grupas pārstāve ir galvaspilsētas populārā šīs vasaras festivāla «PESTIVALS 2013» mūziķe Melodija Torntone?

1) «Destiny's Child»

2) «The Pussycat Dolls»

3) «Spice Girls»

4) «Haim»

Pareizās atbildes gaidīsim uz interneta dzīvesstila žurnāla «Sejas» e-pastu redakcija@sejas.lv līdz 23. maijam.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu