Bulis un Jevgļevska pievienojas seriālam "Būt mīlētai"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kopš seriāla "Būt mīlētai" 1. sērijas februārī dakteres Ievas (Zane Jančevska) draugu, radu un pacientu loks ir paplašinājies – pastāvīgos skatītājus jau priecē Ievas sargeņģelis – "arābu princis" Ilmārs (Varis Vētra), meitas Līvas (Laura Atelsone) draugu kompānijā iemaldījies Robis (Andris Kivičs), un tajā pašā laikā Ievas sirds vēl ir brīva – vai viņas otrā puse kļūs Ivars (Ivars Puga)?

Tikko kā Ieva izdzirdējusi savas medmāsas Zanes (Dita Lūriņa-Egliena) atzīšanos par viņas un Gunta (Artis Robežnieks) attiecībām, turklāt klīnikā ieradusies nevēlama viešņa no Ievas un Gunta pagātnes – Ievas pusmāsa Aija, ko atveido talantīgā Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska. Ievai nav pat brīža uzelpot pēc šokējošās ziņas par viņas vīru un medmāsu, kad Aijas ierašanās Ievas dzīvi un darbu ierāvusi jaunā virpulī. Ilmārs parūpējas par Aijas iekārtošanu darbā, par ko neviens īpaši sajūsmā nav. Kādus pagātnes noslēpumus glabā Aija, ka viņai tik viegli izdevies iekārtoties Ievas mājās un darbā?

Aktrisi Sigitu Jevgļevsku skatītāji jau iemīlējuši visu laiku skatītākajā LTV seriālā "Likteņa līdumnieki", kur Sigita iejutās "Nārbuļu" saimnieces Ievas lomā, brīnišķīgi nospēlēdama sievietes mūžu no agras jaunības līdz sirmam vecumam. Starp citu, tieši šogad aprit 10 gadi, kopš režisores Virdžīnijas Lejiņas vadībā sākās vērienīgās kinosāgas filmēšana!

Pēc daudzu skatītāju lūguma un ņemot vērā jubilejas faktu, LTV1 no 25.maija sāks "Likteņa līdumnieku" atkārtojumu no pašas pirmās sērijas.

Nu Sigita Jevgļevska neslēpj prieku atgriezties Latvijas Televīzijā, turklāt šoreiz - gluži citā ampluā. Arī seriāla "Būt mīlētai" komanda ir priecīga par šo sadarbību ar lielisko aktrisi, kurai tagad regulāri būs jāmēro ceļš no Liepājas.

Lielu pārsteigumu sagādājis "Teātra observatorijas" vadošais aktieris Andris Bulis, atsaucoties seriāla veidotāju aicinājumam pievienoties "Būt mīlētai" komandai.

Viņa attēlotais personāžs Artūrs ir strauja rakstura vīrietis, kurš salauzis sirdi ne vienai vien sievietei.

Jau tuvākajās sērijās uzzināsiet, kā tieši viņš saistīts ar jauno māmiņu Vilmu (Kristīne Nevarauska), medmāsu Zani un pat Jaundālderi (Normunds Laizāns)...

Seriāls "Būt mīlētai" uzņem arvien lielākus apgriezienus, tajā parādās arvien lielākas intrigas, arvien jauni un skatītāju iemīļoti latviešu aktieri, tāpēc tas ieguvis pastāvīgu skatītāju loku, kas paplašinās ar katru dienu. Seriāla veidotāji aicina: kļūsti par seriāla skatītāju arī Tu!

Seriāls "Būt mīlētai" – no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20:00 ar atkārtojumu darbdienu rītos plkst. 9:25!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu