Grēviņš veidos raidījumu Latvijas Radio 1 (23)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: positivusfestival.com

Bijušais «Radio 101» dīdžejs Toms Grēviņš turpmāk veidos raidījumu Latvijas Radio 1 programmā, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Latvijas Radio (LR) Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ginta Subbota.

No 26.maija līdz «Positivus» festivāla norisei jūlija vidū LR1 katru svētdienu plkst.12.15 skanēs raidījums «Positivus ritmi mūzikā». To sadarbībā ar «Positivus Music» un «TELE 2» veidos dīdžejs Grēviņš.

Astoņos raidījumos klausītāji tiks iepazīstināti gan ar Baltijas lielākā mūzikas festivāla vēsturi, gan tiks stāstīts par populāriem un arī mazāk zināmiem ārzemju un pašmāju mūziķiem, kuri būs dzirdami šī gada festivālā.

Pirmajā raidījumā šajā svētdienā festivāla organizētājs Ģirts Majors atcerēsies līdzšinējo festivālu leģendārākos muzikālos mirkļus, kā arī runās par veiksmes stāstiem, kas ļāvuši šim pasākumam izaugt līdz Baltijas valstu lielākajam mūzikas festivālam.

Festivālam tuvojoties, raidījuma «Positivus ritmi mūzikā» klausītājiem būs īpaša iespēja iegūt «Meet & Greet» biļešu komplektus un klātienē izbaudīt lielisko mūzikas notikuma atmosfēru, kā arī satikt pasaulslavenus mūziķus.

Festivāls «Positivus» notiks no 19. līdz 21.jūlijam.

Kā ziņots, «Radio 101», kuru nesen izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko, 14.maijā pārtrauca raidīt, nedarbojās arī radiostacijas mājaslapa internetā. Pēc tam tika nodrošināta mūzikas atskaņošana.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu