Auto ziņas iepazīstina ar Genesis Coupe

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikā Hyundai Genesis vairs nav nekāds jaunums. Tur to var nopirkt jau gadus divus. Taču oficiālais imports uz Eiropu sākts tikai šogad.

Oficiāli Hyundai Genesis aizstāj kādreizējo modeli Coupe, kurš Latvijā kļuva diezgan populārs. Tomēr Genesis ir pavisam cita kaluma auto, piemēram, ja Coupe lielākais motors bija 2,7, tad šim jau zem motora pārsega var atrast 3,8 litru V6 agregātu ar 303 zirgspēkiem. No tā var secināt, ka starp automašīnas galvenajiem konkurentiem ir Nissan 370Z, tā luksus radinieks Infiniti G37, Mazda RX-8, pēc jaudas - arī BMW 335i.

Genesis ir pirmais korejiešu sporta auto ar klasisko piedziņu. Lai gan bāzes izpildījumā Genesis ir 2 litru turbomotors un rokas kārba, Skandi Motors piedāvā tikai topa versiju ar jau minēto V6 motoru un automātisko pārnesumkārbu.

Auto cena nav zema, tie ir apmēram 40 tūkstoši eiro, taču salonā ir labi redzams, par ko tik daudz jāmaksā. Te patiešām ir viss nepieciešamais – ādas sēdekļi ar pa pusei elektrisku regulēšanu, sporta stūre, klimata sistēma, sporta stūre un tumša, metāliska apdare.

Lai uzzinātu vairāk par Hyundai Genesis Coupe, tostarp par tā gaitas īpašībām, skaties VIDEO.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu