Pēc 34 gadu pauzes Rods Stjuarts iekaro Uktop40 (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmo reizi kopš 1979. gada rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) iekarojis Apvienotās karalistes albumu topa 1.vietu, ziņo ārvalstu prese.

Jaunais albums «Time», kas pārdošanā nonāca 13.maijā pēc ilgāka pārtraukuma (12 gadiem), ir oriģināldziesmu ieraksts. Pirms tam labus panākumus Stjuarts guva ar dažādiem kaverversiju albumiem. Vienu no dziesmām («Picture In a Frame») Stjuartam sacerējis arī Toms Veitss (Toma Waits).

Albuma pirmais vēstnesis ir singls «It's Over».

Rods Stjuarts ir viens no ievērojamākajiem britu dziedātājiem. Viņš pārdevis vairāk nekā 100 miljonu ierakstu visā pasaulē.

20 gadus vecā «Youtube» zvaigzne - dziedātāja Gabriela Aplina (Gabrielle Aplin) ar plati «English Rain» debitē 2.vietā, bet Ņujorkas četrotne «Vampire Weekend» ar savu trešo plati «Modern Vampires Of The City» noslēdz top3.

Pagājušās nedēļas līdere - holandiešu popdžeza dīva Karo Emeralda (Caro Emerald) numur 4, bet Austrumlondonas deju mūzikas producentu «Rudimental» albums «Home» numur 5.

Tikmēr singlu konkurencē franču duets «Daft Punk» saglabājis 1. vietu ar «Get Lucky», sasniedzot jau 606 000 pārdotu dziesmas kopiju skaitu.

«Daft Punk» pietrūkst nieka 19 000, lai apsteigtu Sietlas hiphopa dueta Maklemora un Raiena Lūisa (Macklemore & Ryan Lewis) lielhitu «Thrift Shop», svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

«Daft Punk» jaunais albums britu salās klajā nāk šodien (skat. recenziju).

«Primal Scream» jaunais albums «More Ligh» tikai numur 12.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu