Teilore Svifta triumfē «Billboard» balvu ceremonijā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popkantri mūzikas zvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) svētdien, 19. maijā, Lasvegasā saņēmusi astoņas «Billboard» balvas

Svifta šogad bija nominēta 11 kategorijās un rezultātā mājās devās ar astoņām «Billboard» statuetēm. Viņa uzvarēja vienā no svarīgākajām nominācijām «Labākais mākslinieks».

Mazāk veiksmīgs šis vakars izdevās grupām «fun.» un «Maroon 5», kas arīdzan bija nominētas 11 kategorijās, bet rezultātā ieguva tikai pa vienai, turklāt tehniskajās kategorijās.

Otrs vakara veiksminieks bija Beļģijā dzimušais austrāliešu popmūziķis Valijs Debakers (Wally De Backer), kas pazīstams ar skatuves vārdu Gotjē (Gotye). Viņš saņēma četras balvas.

Arī Barbadosā dzimusī dziedātāja Riana (Rihanna) saņēma 4.

Pa trīs balvām kanādiešu tīņu zvaigznei Džastinam Bīberam un Madonnai.

Svētdienas vakarā ceremonijā uz «MGM Grand Garden Arena» skatuves uzstājās tādas zvaigznes kā Bruno Marss, Kriss Brauns, PSY, Svifta, Bībers, Selēna Gomesa u.c. Ceremoniju noslēdza mūzikas hameleona Prinsa šovs. Viņš arī saņēma balvu «Billboard ikona».

Pilns uzvarētāju saraksts

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu