Liela interese par bērnu vasaras nometnēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Siltais laiks atgādina, ka ir pēdējais brīdis pieteikt bērnu vasaras nometnei. Lai arī Rīgas dome tikai pagājušajā nedēļā sāka aicināt vecākus pieteikt skolas vecuma bērnus nometnēm, to vadītāji ziņo - daudzas grupas ir jau gandrīz pilnas.

Kā svētdien vēstīja LNT ziņas, nometņu cenas ir atkarīgas no to programmām un bērna uzturēšanās ilguma. Taču vidēji dienas nometnes šogad maksā no 3 līdz 5 latiem par dienu, savukārt diennakts nometņu izmaksas var svārstīties no 8 līdz pat 32 latiem par diennakti.

Šāda cenu amplitūda nosaka vecāku izvēli, tādēļ pēdējā laikā arvien populārākas kļūstot īsākas nometnes, kas ilgst piecas līdz septiņas dienas. Angļu valodas skolas “International English” direktore Diāna Zepa sacīja: "Bija tāds kritiens, bet nupat es teiktu, ka jau ļoti vecāki aktīvi sāk interesēties, daudz aktīvāk nekā pagājušajā gadā."

Informāciju par to, kā bērnu nodarbināt vasarā, var atrast šogad ieviestajā interneta mājaslapā "nometnes.gov.lv."

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu