Lingita ar draugu bauda brīvdienu uz peldoša klubiņa klāja (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Daugavā starp Akmens un Vanšu tiltu iepretim Lielajam Kristapam tika dots starts peldošajam klubiņam «Knutstyle», kas savu mājvietu radis uz kuģīša «Vecrīga». Pirmie ar ballēšanās vietu iepazinās jaunie šovbzinesa darboņi - «Playboy» modele Lingita Lina Bopulu, dziedātāja Samanta Tīna, dejotājs Deniss Tumakovs.

Peldošā klubiņa pirmos viesus izvizināja pa Daugavu un iepazīstināja ar izklaidi, ko turpmāk varēs baudīt gan pa dienu, gan arī vēlajās nakts stundās. Peldošā kluba idejas autors un viens no kuģa «Vecrīga» jaunajiem nomniekiem ir Jānis Uvarovs. «Kuģīti nomāšu no 17. maija līdz pat 30. novembrim, un šajā laikā būs gan atpūtas braucieni, gan ballītes. Mēs esam pirmie Baltijā, kas uz upes kuģīša ir atklājuši klubiņu,» teic Jānis. Viņš arī zināms kā dīdžejs Knuts. «Peldošā klubiņa nosaukums ir radies no mana dīdžeja vārda, kas ir kaut kas jauns un inovatīvs,» skaidro Jānis.

«Katru dienu no kuģīša ikviens, kas vēlēsies, varēs vērot Rīgas panorāmu. Savukārt astoņos vakarā ir paredzēti saulrieta vērošanas reisi ar braucienu līdz jūras vārtiem. Brīvdienās uz kuģīša skanēs dzīvā mūzika saksofona, ģitāras un klavieru izpildījumā. Sākot no ceturtdienas vakara līdz pat svētdienas rītam uz kuģīša būs ballītes,» stāsta Jānis.

Pirmajā reisā kuģa nomnieks bija aicinājis arī jaunās šovbiznesa zvaigznes - «Playboy» modeli Lingitu Linu Bopulu ar draugu, dziedātāju Samantu Tīnu ar mīļoto puisi Kasparu Smoču, dejotājus Denisu Tumakovu un Ievu Bitenieci, kā arī pianistu Ivaru Kļaviņu, dziedātāju Madry un jauno dziedātāju menedžeri Gee.

Lingita Lina Bopulu braucienu baudīja sava drauga kompānijā. Puisis ar mobilo tālruni iemūžināja Lingitu gan uz Rīgas fona, gan brīdī, kad kuģis devās zem Dzelzceļa tilta. Sarunā ar «Sejām» Lingita atzina, ka braucienā devusies, jo Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātē, kur jauniete apgūst baltu filoloģiju, ir brīvdiena. Tādēļ arī Lingita nolēmusi izvēdināt galvu un atpūsties uz kuģīša.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu