"Taka" ar karnevālu svin viena gada jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 7.maijā ar karnevālu "Naktstauriņu polonēze" notiks kafejnīcas "Taka" viena gada jubilejas svinības, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Līga Stibe.

Jubilejas svinību laikā būs gaidāmi gan muzikāli un vizuāli priekšnesumi, gan arī gardi pārsteigumi, "Takas" foto sienas un labo vēlējumu albumu atklāšana.

Vakara īpašais viesis būs grupa "Jacob Noiman Festival Band", kurā apvienojušies vairāki talantīgi mūziķi - Jēkabs Nīmanis, Varis Pinķis, Gatis Gorkuša, Uģis Krišjānis, Ansis Nikolovskis, Andis Kliučnieks un Artūrs Bērziņš. Grupas repertuārs veidojies, spēlējoties ar vairākiem mūzikas žanriem, rodot iedvesmu gan dažādu tautu melodijās, dienvidu zemju ritmos, gan dziesmās, kas nākušas no Nīmaņa sirds dzīlēm.

Kafejnīca "Taka", kas atrodas Miera ielā, tika atklāta 2010.gada 7.maijā, apvienojot ģimenes un draugu spēku. Kafejnīca ir pierādījusi sevi ne tikai kā gardēžu pieturvieta, bet arī kultūras norišu centrs, kurā notikuši koncerti, dzejas lasījumi, improvizāciju vakari un izstādes, stāstīja Stibe.

Jubilejas svinības sāksies plkst.19, bet dāvināt gribētāji aicināti uz kafejnīcu nest priekšmetus, kas paredzēti sēdēšanai, piemēram, krēslus, taburetes un solus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu