Džordžs Maikls cietis nelielā autoavārijā Londonā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātājs Džordžs Maikls (George Michael) piektdien ārstējas slimnīcā pēc tam, kad viņš kā pasažieris netālu no Londonas iekļuva autoavārijā. Viņa preses pārstāve Konija Filipello norādīja, ka ceturtdienas vakarā notikušajā satiksmes negadījumā dziedātājs guvis nelielus ievainojumus - «virspusējas brūces un nobrāzumus». Viņa paziņoja, ka neviena cita automašīna avārijā nebija iesaistīta, kā arī atteicās atklāt, kādā slimnīcā 49 gadus vecais Džordžs Maikls nogādāts un kad viņu varētu izrakstīt.

Televīzijas kanāls «Sky News» vēstīja, ka avārija notika uz noslogotā autoceļa M1 uz ziemeļrietumiem no Londonas. Kanāls informēja, ka pēc avārijas cits vīrietis no mašīnas, kurā atradās Maikls, slimnīcā nogādāts ar helikopteru un viņam bijusi galvas trauma.

Pēdējos gados dziedātājs bijis iesaistīts vairākos ar automašīnām saistītos negadījumos.

2010.gadā viņam piesprieda astoņu nedēļu apcietinājumā par ietriekšanos ar savu automašīnu «Range Rover» kādā fotoveikalā Londonas ziemeļos. Viņš tiesā atzina, ka automašīnu vadīja narkotisko vielu ietekmē, kā arī atzina savu vainu marihuānas glabāšanā.

Iepriekš viņam uz diviem gadiem tika atņemta autovadītāja apliecība saistībā ar citu negadījumu, kurā viņš bija iesaistīts, atrodoties narkotiku ietekmē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu