Larsa fon Trīra jaunā filma iznāks decembrī (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dāņu kinorežisora Larsa fon Trīra (Lars von Trier) ilgi gaidītā erotiskā drāma «Nymphomaniac» iznāks pirmajos Ziemassvētkos, ceturtdien paziņoja producenti. Pašpasludinātu nimfomāni gaidāmajā filmā spēlēs franču aktrise Šarlote Geinsbūra (Charlotte Gainsbourg), bet viņas mīļāko - Holivudas uzlecošā zvaigzne Šaija Labafs (Shia LaBeouf).

Kinolentē piedalīsies arī aktieri Uma Tūrmane un Vilems Defo.

Kinoindustrijas pārzinātāji uzskata, ka «Nymphomaniac» varētu būt tikpat šokējoša kā fon Trīra sevišķi vardarbīgā filma «Antichrist» («Antikrists»).

«Decembris ir labs mēnesis. Kas gan vēl labāk piederas Ziemassvētkiem, ja ne šāda filma?» jokoja producentu kompānijas «Zentropa» vadītājs Pīters Džensens.

Decembra sākumā notiks filmas pirmizrāde Kopenhāgenā, taču kinoteātrus sasniegs 25.decembrī.

Režisors iemantoja skandalozu slavu, kad 2011.gadā viņu izraidīja no Kannu kinofestivāla par jokojot izteiktu atbalstu Ādolfam Hitleram. Tā bija pirmā izraidīšana pasaules nozīmīgākā filmu festivāla vēsturē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu