Jurčinas numurs pēkšņi izrādās pārāk kaitinošs čehu līdzjutējiem

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slovāku aizsarga Milana Jurčinas 68. numurs uz spēlētāja krekla pēkšņi izrādījies pārāk kaitinošs Čehijas līdzjutējiem, kas uzskata, ka tā cienīgs varot būt vienīgi viņu leģenda Jaromīrs Jāgrs, piektdien vēsta gan čehu, gan slovāku mediji.

Čehijas un Slovākijas hokeja izlases piektdien vakarā Bratislavā mērosies spēkiem pasaules čempionāta (PČ) spēlē. Raženais slovāku aizsargs Jurčina čehu žurnālistiem paskaidroja, ka 68. numuru viņš ieguvis tad, kad debitēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Bostonas ''Bruins'' sastāvā, un atstājis to arī valsts izlasē.

''Nav svarīgi, kāds numurs. Galvenais, lai es spēlētu labi,'' uzskata Jurčina.

Vēlāk NHL Jurčina spēlēja ar 23. numuru Vašingtonas ''Capitals'' un Kolumbusas ''Blue Jackets'' komandā, bet pašlaik pārstāv Ņujorkas ''Islanders'', kur spēlē ar 27. numuru.

Portāls "idnes.cz" uzskata, ka Jāgra numuram būtu jābūt tikpat neaizskaramam kā Mario Lemjē 66. vai Veina Grecka 99. numuram. Jurčina domā, ka spekulācijas ap spēlētāju numuru ir tikai vēlme radīt pikantu atmosfēru pirms gaidāmās kaimiņvalstu spēles.

''Tas ir tāpat, kā spēlētu zviedri un somi, kad ir papildu spriedze,'' sacīja Jurčina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu