Studentu klubā "S.I.L.S." un "Black apple market"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 6.maijā, ap plkst. 23 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas "S.I.L.S." un "Black apple market", informē Elīna Korne, Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu kluba pārstāve.

Grupa "S.I.L.S." pastāv jau vairāk nekā desmit gadus, taču tieši pēdējā laikā koncertē ļoti maz, uzstājoties vien pāris reizes gadā. Arī šīs piektdienas vakars būs viena no retajām iespējām grupu dzirdēt un skatīt vaigā, jo nevienā no šīs vasaras brīvdabas festivāliem "S.I.L.S." uz skatuves nav gaidāmi.

Koncertā grupa sola izpildīt gan dziesmas no albuma "Stāsti patiesi un izdomāti", gan senākas kompozīcijas, kas ieguvušas jaunu skanējumu.

Pirms tam uz skatuves kāps krietni jaunāki kolēģi - "Black apple market". Lai arī grupa izveidojusies vien 2009. gada vidū, tā jau paspējusi sevi spilgti pieteikt gan ar uzvaru "Fontaine palace" jauno grupu konkursā "Flashlight", gan šobrīd pārliecinoši startējot Radio 101 konkursā "Cēsu Premium New Music". Tāpat "Black apple market" nupat publicējuši dzīvo videoierakstu dziesmai "Right Time, Wrong Case".

Ieeja klubā no plkst. 22.

Ieejas maksa: 2,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu