Dāņu blūza grupa «The Fried Okra Band» koncertēs Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. un 18. maijā Latvijā koncertēs dāņu blūza apvienība «The Fried Okra Band». Uzstāšanās paredzētas Rīgā, klubā «Artelis» un Liepājā, džeza un blūza bārā «Fire bar».

«The Fried Okra Band» jau kopš grupas rašanās Dānijā kļuvusi pazīstama, regulāri meklējot savu, atšķirīgu skanējumu, un, lai arī grupas spēlētais blūzs rada asociācijas ar tādiem izpildītājiem kā Seasick Steve, «The Black Keys» un Tom Waits, nav šaubu, ka grupa atradusi sev vien raksturīgu skaņu un mūzikas pasniegšanas manieri.

«The Fried Okra Band» ir regulāri viesi leģendārajā Kopenhāgenas klubā «Mojo blues bar», taču daudz uzstājušies arī ārpus savas pilsētas un valsts robežām. Grupa izdevusi divus albumus, kas guvuši pozitīvas atsauksmes tādos medijos kā Lielbritānijas «Blues matters!», Norvēģijas «Bluesnews» un daudzas uzslavas apvienībai veltījusi arī mūzikas izdevniecība «Alligator records» Čikāgā.

Piektdien, 17. maijā, grupa būs redzama Liepājā, džeza un blūza bārā «Fire bar» (biļetes www.bezrindas.lv), bet sestdien, 18. maijā, uzstāsies Rīgā, klubā «Artelis». Rīgas koncerts būs daļa no pilsētā notiekošās «Muzeju nakts» pasākumiem, tāpēc ieeja tajā būs bez maksas!

Vairāk informācijas par koncertu norisi meklējiet koncertu vietu mājas lapās internetā.

www.artelis.lv

www.firebar.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu