Artuss Kaimiņš radio tiešraidē ņirgājas par Nottāru (98)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Šonedēļ darbu sākusi jaunā interneta radio stacija «Boom FM», kuras vadītājs ir pazīstamais humorists Kaspars Upacieris jeb Ufo. Šajā stacijā turpmāk darbosies arī Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš, kurš jau pašā pirmajā paša vadītajā raidījumā «Suņa būda» pamanījās kārtīgi izzobot studijas viesi, dziesmas «Perfekta diena» autoru Nottāru.

Pārraides laikā Kaimiņš ar viesi runāja visai provokatīvi, vēloties noskaidrot, piemēram, Nottāra privātās dzīves detaļas, attiecības ar alkoholu, kā arī vairākkārt prasīja, lai viņš citē savas dziesmas «Perfekta diena» tekstu.

Pats Nottārs par šādu sarunas pavērsienu izskatījās ļoti apmulsis un uz jautājumiem konkrēti neatbildēja, aicinot Kaimiņu apmeklēt dažādas interneta vietnes, lai viņš interesējošo tur noskaidro pats.

Šis «Boom Fm» raidījuma sižets izpelnījies zināmu ievērību sociālajos tīklos, tomēr Kaimiņš saņēmis arī kritiku par necienīgo attieksmi pret studijas viesi. Vēlāk, pēc Nottāra aiziešanas, aktieris paskaidroja, ka viņam nepieņemama likusies jaunā mūzikas censoņa attieksme.

Pēc «Suņa būdas» vadītāja teiktā, Nottārs raidījumu nosaucis neglaimojošos vārdos, turklāt pieprasījis, lai viņa nokļūšanai uz studiju tiek sagādāta automašīna.

Komentāri (98)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu