Tuvojas pirmais koncerts reģionālajā koncertzālē «Gors» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar Jāņa Ivanova Rēzeknes Mūzikas vidusskolas un Latgales vēstniecības «Gors» simfoniskā orķestra koncertu 19. maijā sāksies Latvijā pirmās jaunbūvētās reģionālās koncertzāles «Gors» atklāšanas pasākumi. 19. maijā plkst. 16 kultūras draugi aicināti uz «Gora» iesvētīšanu laukumā pie koncertzāles, savukārt plkst. 17 Lielajā zālē izskanēs simfoniskās mūzikas koncerts.

19. maijā plkst. 17 Lielajā zālē, kam dots vārds «Gors», tiks ieskandināti no Hamburgas atceļojušie koncertflīģeļi «Steinway & Sons» un notiks Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas un Latgales vēstniecības «Gors» simfoniskā orķestra koncerts ar Jāni Stafecki pie diriģenta pults. Koncerta programmā skanēs Jāņa Ivanova Svinīgā prelūdija, Jozefa Haidna Pirmais koncerts čellam ar orķestri (solists Ivars Bezprozvanovs) un Franča Šūberta Nepabeigtā simfonija.

Ieskandināšanas svinībās ikvienam apmeklētājam būs iespēja ielūkoties arī Mazajā zālē «Zīdaste» – zālei šis vārds dots par godu Latgales vēstniecības «Gors» arhitektu projektam, kas nosaukts šā retā un skaistā putna vārdā. Uz ieskandināšanas svinībām ieradīsies vairāki Latgales vēstniecībai «Gors» nozīmīgi viesi un draugi, tai skaitā mājas arhitekti un būvnieki, garīdzniecības pārstāvji un kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende.

Latgales vēstniecības «Gors» atklāšanas pasākumi līdz pat 2. jūnijam priecēs gan profesionālās mākslas cienītājus, gan populārās mūzikas mīļotājus, gan kino gardēžus.

Biļetes uz Latgales vēstniecības «Gors» ieskandināšanas koncertu, kā arī citiem atklāšanas pasākumiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā (Rēzeknē tā atrodas Mūzikas instrumentu veikalā Atbrīvošanas alejā 71), kā arī interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu rezervācija pa tālruni +371 9000 2000 (darbdienās no plkst. 10 līdz 18, maksa par zvanu 0.48 Ls/min t.sk. PVN). Latgales vēstniecība «Gors» jeb Austrumlatvijas koncertzāle atrodas Rēzeknē, Pils ielā 4.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu