Radio SWH tiešraidē 20 gadu jubilejas pasākums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien, 15. maijā, Radio SWH svin savu 20. dzimšanas dienu. Visas dienas garumā Radio SWH pārraidīs īpaši sagatavotu svētku ēteru, kur jau no paša rīta viesosies gan radio ilggadējie darbinieki, lai atcerētos savu Radio SWH gaitu pirmsākumus, gan Latvijā populārie mūziķi ēterā sveiks radio dzimšanas dienā. Savukārt no plkst. 19 vakarā notiks tiešraide no Radio SWH jubilejas svinību vietas, TVNET informēja «Radio SWH» pašreklāmas daļā.

Svētku ētera programma

No rīta plkst. 7:00 ēterā Andris Freidenfelds un Zane Stocka ar interesantām sarunām un joku plēšanu, uzņemot studijā viesus - radio darbiniekus un grupu Asto’n’out.

Plkst. 9:30 video tiešraidē būs skatāma lielās jubilejas tortes svecīšu pūšana. Sena radio leģenda vēsta: ja tortes svecītes nopūš hokejists, kurš ir visbiežāk dzirdēts Radio SWH ēterā, tad nākamie 20 gadi ir laimīgi. Ētera studijā ciemosies Sandis Ozoliņš.

Plkst. 12:00. Rīta Svīta nodos ētera stafeti Normundam Rutulim, kurš uzņems viesi – mūziķi Jāni Stībeli. Savukārt pie Arta Dvarionas ēterā viesosies grupa Sound Poets.

No plkst. 18:00 līdz 19:00 Gustavs Terzens pieslēgsies koncertzālei Palladium, kura būs jau gatava sagaidīt pirmos viesus, spēlējot profesionālajam pūtēju orķestrim Rīga.

Jau no plkst. 19:00 tiešraidē Radio SWH ēterā tiks pārraidītas dzimšanas dienas svinības.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Radio SWH lielās dzimšanas dienas svinības notiks koncertzālē Palladium ar vērienīgu vakara programmu: atskats uz Radio SWH vēsturiskajiem notikumiem, Radio SWH vēsturisko dziesmu TOP20 paziņošana, bijušo un esošo Radio SWH personību uzrunas un komentāri, un uz skatuves kāps ievērojamas latviešu mūzikas grupas un mākslinieki:Prāta Vētra, Instrumenti, Intars Busulis, Otra Puse, Dzelzs Vilks, Re:public, Labvēlīgais Tips, Dons u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu