Nolans arī turpmāk vēlas vadīt Latvijas izlasi (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans pēc pasaules čempionāta (PČ) Helsinkos dalījās iespaidos par turnīru. Sarunā ar žurnālistiem kanādiešu speciālists atklāja, ka labprāt turpinātu darbu ar Latvijas izlasi. 2013. gada pasaules čempionātā Latvija izcīnīja 11.vietu.

«Ja paskatāmies uz to, ka mums pietrūka vairāku traumētu vadošo spēlētāju un pamatvārtsarga, turnīrs kopumā bija labs. Ļoti lepojos ar puišiem. Prieks, ka ar katru spēli kļuvām ar vien labāki. Šovakar bija pieradījums, uz ko mēs tiecamies,» pēc mača atzina Nolans.

Latvija spēlējusi labāk par Somiju

«Mēs bijām labāki par Somiju un bijām pelnījuši vairāk,» sacīja Latvijas izlases galvenais treneris. «Lielu mača daļu aizvadījām, spēlējot mazākumā pret vienu no pasaules labākajām komandām. Izskaņā mēs parādījām raksturu un atspēlējāmies, tas ir ļoti iedvesmojoši.»

55 gadus vecais kanādiešu speciālists nevēlējās publiski izteikties par tiesnešu lēmumiem, taču lika noprast savu neapmierinātību ar arbitriem.

Viņš uzslavēja izlases kapteini Lauri Dārziņu, vārtsargu Kristeru Gudļevski un aizsargu Kristapu Sotnieku, kuri valstsvienībai šajā pavasarī deva lielu ieguldījumu.

Visi trīs augstāk minētie spēlētāji tika nosaukti par turnīra labākajiem hokejistiem mūsu komandā.

Nolans vēlas turpināt darbu ar Latvijas izlasi

«Es noteikti gribu palikt Latvijas izlases galvenā trenera amatā. Es mīlu savu darbu, un man patīk izlases spēlētāji. Tāpat es mīlu Latvijas cilvēkus. Uzskatu, ka ar izlasi dodamies pareizā virzienā,» stāstīja Nolans.

Latvija pasaules čempionātos Somijas izlasi līdz šim nekad nav uzvarējusi. Iepriekšējā tikšanās reizē (2011. gads) mūsu komanda bija vistuvāk panākumam, kad piekāpās ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā, bet 2005. gadā cīnījās neizšķirti 0:0.

Trešdien pasaules čempionātā ir brīvdiena, bet ceturtdien notiks visas ceturtdaļfināla spēles.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu