ASV "Fast Five" bez žēlastības sakauj konkurentus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā studijas "Universal Pictures" asa sižeta filma "Ātrs un bez žēlastības 5" ("Fast Five") nedēļas nogalē no 29.aprīļa līdz 1.maijam Ziemeļamerikas ienesīgāko filmu topā ieņēmusi pirmo vietu. Iekasētie 83,6 miljoni ASV dolāru pirmizrādes nedēļas nogalē ir šogad veiksmīgākais kādas filmas starts, ziņo ārvalstu prese.

Šās filmu sērijas ceturtā daļa ("Fast & Furious" 2009.gadā) savā pirmajā nedēļas nogalē spēja iekasēt ap 70 miljoniem, bet vēlāk piedzīvoja samērā strauju ienākumu krišanos. Galvenās lomas filmā "Ātrs un bez žēlastības 5" tāpat kā pirmajā kinoseriāla daļā atveido Vins Dīzels (Vin Diesel) un Pols Vokers (Paul Walker), kuriem federālā aģenta lomā pievienojies Dveins Džonsons (Dwayne Johnson).

Pagājušās nedēļas līdere - kases grāvēja "Ledus laikmets" (Ice Age") veidotāju jaunākā animācijas filma "Rio" ar Annes Hatavejas (Anne Hathaway) un Džeses Aizenberga (Jesse Eisenberg) balsīm noslīdējusi uz 2.vietu (14,4 miljoni). Filmas kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā ir teju 104 miljoni ASV dolāru, bet visā pasaulē kopā 364,3 miljoni dolāru.

Pagājušās nedēļas jaunumi – režisora un aktiera Tailera Perija (Tyler Perry) afroamerikāņu komēdija ar anglisko nosaukumu "Tyler Perry's Madea's Big Happy Family" ar 10,1 miljonu ierindojas ASV topa trešajā pozīcijā. Savukārt Sāras Grūenas (Sara Gruen) romāna "Ūdens ziloņiem" ("Water for Elephants") studijas "20th Century Fox" ekranizācija ar jauno veterinārārstu Robertu Patinsonu (Robert Pattinson) un viņa mīlas objektu - meiteni Rīzu Viterspūnu (Reese Witherspoon) galvenajās lomās - ar 9,1 miljoniem nr.4.

Foto: publicitātes

Stabilus rezultātus uzrāda sporta drāma "Soul Surfer" (sporta drāma, kas balstīta uz patiesiem notikumiem par profesionālu sērfotāju, kura haizivs uzbrukumā zaudējusi roku) un šausmu filma "Insidious".

Britu komiķa Rasela Brenda (Russell Brand) ieskaņotā animācijas filma "Hop" šonedēļ numur 9.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu