Arī "The Wombats" netiek galā ar Adeli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Arī Liverpūles trio "The Wombats" šonedēļ nav spējis apdraudēt britu "baltā" soula dīvas Adeles valdīšanu Apvienotās Karalistes albumu topā, ziņo ārvalstu prese.

Totenhemas zvaigzne saglabājusi 1.vietu ar savu otro studijas albumu "21" un 2.vietu ar ierakstu "19", aiz sevis atstājot "The Wombats" otro studijas veikumu "This Modern Glitch".

Jaunais "The Wombats" albums, kas seko 2007.gada debijai "A Guide to Love, Loss & Desperation", tapis trīs posmos 2010.gadā ar dažādiem producentiem. Atsevišķus skaņdarbus producējis "Bloc Party" un "Snow Patrol" skaņu vīrs Džeknaifs Lī (Jacknife Lee). Pirkstu platei pielikuši arī Bruklinas kolektīva "Tv On The Radio" dalībnieks un producents Deivids Endrjū Siteks (David Andrew Sitek) un "Muse" skaņu inženieris Ričs Kostijs (Rich Costey).

Amerikāņu dziedātāja Dženifera Hadsone (Jennifer Hudson) ar savu jaunāko albumu "I Remember Me" ir otrs jaunums albumu topā - 20.vietā. Hadsone pēdējā laikā kļuvusi par svara vērotāju publisko personu. Dziedātāja un aktrise sāka stingru diētu 2009.gadā pēc sava dēla Deivida laišanas pasaulē un pāris mēnešos zaudēja vairāk nekā 36 kilogramus. Kā apgalvo Hadsone, svara zaudēšana viņa devusi ne tikai lielāku pārliecību par sevi, bet arī uzlabojusi viņas dziedātprasmi.

"Tagad, kad esmu zaudējusi svaru, mana balss atgriežas iepriekšējā stāvoklī,"

tā Hadsone (skat. video).

Amerikāņu alternatīvā kantri trubadūrs Stīvs Ērls (Steve Earle) ar "I'll Never Get Out Of This World Alive" (skat. video) numur 28, bet amerikāņu dziedātāja Emilū Herisa (Emmylou Harris) ar "Hard Bargain" numur 30.

Singlu konkurencē 1.vietā trešo nedēļu pēc kārtas jauns amerikāņu elektrohopa (electro hop) dueta "LMFAO" singls "Party Rock Anthem", kas spējis aiz sevis noturēt Havaju salās dzimušā dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) "The Lazy Song".

Top10 albumi

1. Adele - '21'

2. Adele - '19'

3. The Wombats - 'This Modern Glitch'

4. Foo Fighters - 'Wasting Light'

5. Jessie J - 'Who You Are'

6. Bruno Mars - 'Doo Wops & Hooligans'

7. Radiohead - 'The King Of Limbs'

8. Rihanna - 'Loud'

9. Cee Lo Green - 'The Lady Killer'

10. Chase & Status - 'No More Idols'

Top10 singli

1. LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock - 'Party Rock Anthem'

2. Bruno Mars - 'The Lazy Song'

3. Jennifer Lopez feat. Pitbull - 'On The Floor'

4. Chris Brown feat. Benny Benassi - 'Beautiful People'

5. Snoop Dogg - 'Sweat (David Guetta Remix)'

6. Katy Perry feat. Kanye West - 'ET'

7. Wretch 32 feat. Example - 'Unorthodox'

8. Nero - 'Guilt'

9. Tracy Chapman - 'Fast Car'

10. Mann feat. 50 Cent - 'Buzzin'

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu