LR ir plāni sadarboties ar kādu no «Radio 101» dīdžejiem

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Radio (LR) ir ieceres nākotnē sadarboties ar kādu no «Radio 101» dīdžejiem, bet pagaidām par to vēl ir pāragri runāt, norādīja radio pārstāve Ilze Zvaigzne.

Nesen īpašniekus mainījusī radiostacija «Radio 101» otrdien pārtrauca skanēt. Viens no radio dīdžejiem Toms Grēviņš otrdien savā emuārā raksta, ka gan viņš, gan Egons Reiters, gan Artis Volfs nākotnē atkal strādās kādā radiostacijā. Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes priekšsēdis izteicies, ka viņus varētu uzrunāt Latvijas Radio, kam jāveido programmas arī jauniešiem.

LR šādu NEPLP ieteikumu vērtē kā nekorektu.

«Latvijas Radio vienmēr novērtē talantīgus un radošus jomas profesionāļus un vajadzības gadījumā uzrunā turpmākajai sadarbībai. Bet no NEPLP puses nav korekti publiski sniegt šādus ieteikumus, jo tā ir vistiešākā iejaukšanās uzņēmuma vadības līmeņa funkcijās,» kritizēja radio pārstāve.

Tomēr Zvaigzne sacīja, ka ir ieceres sadarboties ar kādu no pazīstamajām ētera personībām.

«Mums ir nākotnes plāni sadarbībai ar kādu no nosauktajiem dīdžejiem, bet pašlaik vēl ir pāragri publiskot konkrētāku informāciju,» apliecināja Zvaigzne.

«Radio 101» sāka skanēt 2010.gada vasarā, un to izveidoja no «Radio SWH» aizgājušie darbinieki.

Nesen notika «Radio 101» izsole – juridisko īpašnieci «TeleMedia centrs» un tās meitasuzņēmumus «Radio Trīs» un «Radio Zemgale» iegādājās Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko. Pagaidām no viņa nav izskanējuši nekādi paziņojumi par «Radio 101» turpmāko darbību.

«Radio 101» zīmola vadītājs Ilgvars Rukers pavēstīja, ka līdzšinējā radio komanda ir definējusi, kā redz tālāko darbību, bet tam neesot ne apstiprinājuma, ne noraidījuma. «Radio neskan, jo nav skaidrības. Aklajā režīmē neviens nav gatavs strādāt,» paskaidroja Rukers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu