Intaram Busulim pavasaris galvā! Viņš dzied par seksu (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

14.maijā Vērmanes dārzā dziedātājs Intars Busulis prezentēja savu jauno albumu «Citāc». Albums ieturēts popmūzikas noskaņās. Intars ne tikai izdod albumu, bet sāk arī darbu jaunizveidotajā radiostacijā «Boom FM».

Intaram ir grūti pateikt, kura dziesma no jaunā albuma ir īpašākā viņam pašam, ikviena jaunā albuma dziesma ir no savādākas emociju gammas un līdz ar to katra dziesma var būt mīļākā, viss atkarīgs no emocijām, ar kādām albumu klausās.

Intars Busulis uz sava jaunā albuma prezentāciju saposies pavasarīgos toņos
Intars Busulis uz sava jaunā albuma prezentāciju saposies pavasarīgos toņos Foto: Sejas.lv

«Ir dziesmas arī no seksa tēmas, tādas kā «Noguldījums» vai «Vāveres lambada». Dziesmas, ko klausīties randiņa laikā, gan ēdot vakariņas, gan pēc vakariņām, lai radītu īpašu gaisotni, noskaņotos tālākajām randiņa aktivitātēm,» smejas Busulis.

Runājot par jauno darbu radiostacijā «Boom FM», Intars stāsta, ka tā būs jauna pieredze, dziedātājs vadīs nedēļas kopsavilkuma raidījumu.

«Mēģināšu iejusties jaunā ampluā, būšu dīdžejs un izklaidēšu cilvēkus; ceru, radio ar savu balsi runājot, tas būs kas jauns, redzēs, kā man vēl ies,» aizdomājas Busulis.

Busuļa albuma prezentācijas koncertu Vērmanes dārzā apmeklēja arī dziedātāja Aija Andrejeva un Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš
Busuļa albuma prezentācijas koncertu Vērmanes dārzā apmeklēja arī dziedātāja Aija Andrejeva un Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš Foto: Sejas.lv

Prezentācijas koncertā Vērmanes dārzā dziedātāju sveikt un baudīt koncertu bija ieradušās Agnese Vārpiņa, Aija Andrejeva un meiteņu grupa «Ladys sweet». Dziedātāja Aija Andrejeva bija atnākusi ar milzīgu narcišu pušķi, lai tādā veidā godinātu mūziķi par albuma iznākšanu.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu