Nolans: Ļoti lepojos ar savu komandu (43)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja valstsvienība vitāli svarīgā pasaules čempionāta mačā pirmdien ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pieveica Franciju, sperot ļoti platu soli pretī vietas saglabāšanai augstākajā divīzijā. Pēc cīņas mūsu komandas treneris Teds Nolans uzslavēja komandas pašatdevi un spēlētāju raksturu.

Komanda parādīja raksturu

«Ļoti lepojos ar savu komandu. Sajūtas ir patīkamas. Mēs zinājām, ka būs grūts turnīrs, tādēļ arī izvēlējāmies šos spēlētājus. Komandai bija vajadzīgi puiši ar raksturu, šovakar viņi to apliecināja,» pēc mača sacīja Nolans.

Nolans uzslavēja uzbrucēju Andri Džeriņu, kuru viņš nebija iekļāvis olimpiskajās kvalifikācijas turnīrā. Tāpat dzirkstelīti izlasei iedevis talantīgais uzbrucējs Zemgus Girgensons.

Neko tādu nebija redzējis

«Arī man šķita, ka francūži guva vārtus,» strīdīgo video atkārtojumu komentēja Nolans. «Pirmo reizi savā karjerā redzu, ka tiesnesis maina savu lēmumu. Es nezinu, vai tas vispār ir legāli.»

55 gadus vecais kanādiešu speciālists neatklāja, kas stāsies vārtos rītdienas mačā pret Somijas valstsvienību. Neskatoties uz to, ka Edgars Masaļskis aizvadījis tikai vienu pilnu maču, Nolans viņu uzslavēja par cīņassparu un uzticību Latvijas valstsvienībai.

Neapmierināts ar tiesnešiem

«Par rezultātu trešajā trešdaļā nebiju noraizējies, bet gan par tiesāšanu. Šķita, ka visi lēmumi ir pret mums. Kristaps Sotnieks šajā turnīrā ir labākais mūsu aizsargs, zaudēt viņu uz 12 minūtēm bija smagi. Tomēr puiši bija ļoti koncentrējušies un mobilizēti.»

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu