Rīgas festivālā Rīgas Saksofonu kvarteta un Tigula programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas festivāla programmā 9.jūnijā Saulkrastu Saules laukumā tiks atskaņota Rīgas Saksofonu kvarteta un komponista Raimonda Tigula jaunā elektroakustiskā programma «Labyrinthus», kuras daudzslāņainā muzikālā faktūra kopā ar Ginta Apsīta videoprojekcijām aicinās klausītājus apskaidrības pilnā ceļojumā.

Rīgas Saksofonu kvartets un komponists Tiguls jau agrāk sadarbojušies vairākās kamermūzikas programmās, un nu ir tapis jauns kopdarbs - programma «Labyrinthus» saksofonu kvartetam un elektronikai, informē Rīgas festivāla preses sekretārs Mārtiņš Pučka.

Programmas «Labyrinthus» pirmatskaņojums notiks Talsu Tiguļkalnā dienu pirms Saulkrastu koncerta.

Jau ziņots, ka Rīgas festivāls šovasar notiks no 3.jūnija līdz 20.jūnijam, pulcējot izcilākos Latvijas un citvalstu māksliniekus. Atklāšanas un noslēguma koncertos Latvijas izcilo mūziķu Vestarda Šimkus un Baibas Skrides sniegumā varēs baudīt šā gada jubilāra Riharda Vāgnera mūzikas diženumu. Koncertos varēs arī dzirdēt «Lielās mūzikas balvas 2012» laureāti akordeonisti Kseniju Sidorovu, kori «Latvija» un Latvijas Radio kori, pianistu Juri Žvikovu, publikas iemīļoto dziedātāju Renāru Kauperu, Latvijas sitaminstrumentu zvaigznes, a cappella kvartetu «Anonymous 4» no ASV un citus mūziķus.

Biļetes uz Rīgas festivāla koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu