Sāk raidīt interneta radio «BoomFM» (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šodien, 13. maijā, plkst. 13.13 tika ieslēgts jauns interneta radio «BoomFM», informē radio veidotājs Kaspars Upaciers, pazīstams arī kā Ufo. Mūzikas listes šajā radio veidos personības un interešu grupas - Dzelzs Vilks («Radio Vilks»), Dailes Zigis saimniekos «Bites Blues Radio», skanēs dziesmas bērniem «Brīnumskapis Radio», būs «Oranžās Brīvdienas» ar Ska un Balkānu mūziku, kā arī Ērika Loka «Dzeltenie tauriņi».

Radio klasiku veidos Māris Kupčs un «Early Music». Tiek solīts izveidot 20 mūzikas listes.

Savukārt no 14.maija katru darbdienu gan internetā, gan radio NABA frekvencē 93,1 būs dzirdama «BoomFM» rīta programma, kurā jokus plēsīs Artuss Kaimiņš, Intars Busulis, Rīgas Improvizācijas teātris, Luņu parks, Papleces Jokkopēju Līga, bet Imants Vekmans un Atis Zakatistovs nopietni jokos par aktīvu dzīvesveidu un filozofiju.

Radio darbosies arī DJ Japānis, DJ Zobārsts un Intars Busulis. Par ziņām rūpēsies Iveta Galēja. Ētera laiks tiks atvēlēts arī jaunajiem censoņiem un autorraidījumiem, norāda Upaciers.

www.boomfm.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu