Holandiešu popdžeza dīva Karo Emeralda iekaro UKtop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Holandiešu popdžeza dīva Karo Emeralda (Caro Emerald) pirmo reizi savā karjerā iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu. Tikmēr singlu konkurencē franču duets «Daft Punk» saglabājis 1. vietu ar «Get Lucky».

32 gadus vecās Emeraldas otrā retro popa studijas plate «The Shocking Miss Emerald» nedēļas griezumā pārdota par aptuveni 5000 kopijām vairāk nekā iepriekšējās nedēļas līderu - Austrumlondonas deju mūzikas producentu «Rudimental» albums «Home». Ieraksta vadošais singls ir «Tangled Up», kas izdots 18. janvārī (skat. video).

Amerikāņu seriāla «House M.D.» («Doktors Hauss») zvaigzne Hjū Lorijs (Hugh Laurie) debitē 3. vietā ar jaunu blūza albumu «Didn't It Rain». Kā atzinis Lorijs, viņš ir blūza fans, kopš bērnībā izdzirdēja Vilija Diksona dziesmu «I Can't Quit You Baby». «Man ir neērti to atzīt, bet neatceros, kur es biju, kad uzzināju, ka nogalināts Džons Lenons,» kādā intervijā atklāja aktieris. «Tomēr atceros, kur biju, kad izdzirdēju, ka miris Madijs Vaterss. Es braucu pa A1 prom no Linkonlšīras un reaģēju šajā šausmīgajā, egoistiskajā veidā: «Tagad es nekad viņu neredzēšu spēlējam dzīvajā.»»

Kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais albums «To Be Loved» numur 4, bet Alisone Mojē (Alison Moyet) ar «The Minutes» ir 5. vietā.

Amerikāņu popkantri mūzikas grupa «Lady Antebellum» ar jauno plati «Golden» startē 7.vietā, bet šā gada «Positivus» viesi «Noah And The Whale» ar ierakstu «Heart Of Nowhere» numur 13.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu