"Sapņu komanda 1935" izies laukumā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1. maijā "Arēnā Rīga" "Basketbola dienas" ietvaros būs unikāla iespēja pirmoreiz ieraudzīt jaunās Aigara Graubas filmas "Sapņu komanda 1935" varoņus darbībā.

Latvijas valsts izlase, kura 1935. gadā ieguva pirmo Eiropas čempionu titulu, jaunā veidolā izies laukumā, lai izspēlētu paraugspēli pret saviem tā laika pretiniekiem. Vēsturiski formas tērpi, ādas bumba ar šuvēm, agrākie spēles noteikumi, lieliski aktieri – ieraudzīsi, kā basketbola spēle mainījusies, bet spēles gars palicis tāds pats! Arēnā būs arī iespēja reģistrēties dalībai filmas masu skatu filmēšanai – kā skatītājam vēsturiskā čempionāta spēlēm, kuras filmēs Rīgas sporta manēžā no 2. līdz 4. jūlijam.

Vēsturiska sakritība – 1935. gadā pirmais Eiropas čempionāts basketbolā Ženēvā sākās tieši 1. maijā.

Kā zināms, filma "Sapņu komanda 1935” stāsta par to, kā Latvijas basketbola izlase tālajā 1935. gadā kļuva par pirmajiem Eiropas čempioniem. Vēsturisks notikums, ar ko varam lepoties un kas atdzimst filmā, kuras pirmizrāde plānota jau šā gada nogalē.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu