Nolans: Komanda cīnījās visiem spēkiem (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans pēc piedzīvotā zaudējuma 0:2 pasaules čempionāta (PČ) spēlē Vācijas izlasei uzteica komandas cīņassparu. Viņš saglabā optimismu - priekšā vēl ir divas spēles. «Savas karjeras laikā esmu bijis dažādās situācijās,» tā Nolans.

Abas komandas cīnījās smagi

«Uzskatu, ka bija smaga cīņa abu komandu izpildījumā, tomēr viņi atrada labāku veidu, kā izmantot savas iespējas. Mēs smagi cīnījāmies, un jāsaka, ka Vācijas vārtsargs vairākas reizes glāba savu komandu,» teica Nolans.

Viņš arī atzina, ka pietrūcis Zemgus Girgensona, kurš nākamajā mačā pavisam noteikti dosies laukumā. Tāpat treneris uzteica jaunā vārtsarga Kristera Gudļevska sniegumu, kam šī bija tikai otrā spēle pasaules čempionātos.

Piekliboja spēle vairākumā

«Esmu priecīgs par mūsu komandas cīņassparu, tā cīnījās visiem spēkiem,» viņš sacīja. «Vairākumā mēs nevarējām iemest īstajā brīdī, taču centāmies. Diemžēl ar to nesasniedzām vēlamo rezultātu.»

«Jau iepriekš esmu minējis, ka mums pietrūkst daudz spēlētāju, kuri šeit nevar būt, un tas nav viegli,» izteicās Latvijas valstsvienības galvenais treneris.

«Kapteinis [Lauris Dārziņš, Sprukts, Cipulis paveica lielisku darbu. Diemžēl nevarējām ripu dabūt vārtos, bet ceru, ka nākamajā spēlē tas mainīsies,» pauda Nolans.

Nolans karjeras laikā bijis dažādās situācijās

«Savas karjeras laikā esmu bijis dažādās situācijās. Arī, kad tas ir uz dzīvību vai nāvi. Hokejā nekad neko iepriekš nevar paredzēt. Ar Franciju esam iepriekš spēlējuši un uzvarējuši, kāpēc lai to nepaveiktu vēlreiz,» optimismu nezaudē Nolans.

TVNET jau vēstīja, ka savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt aizsargi Georgijs Pujacs un Agris Saviels, bet Girgensona vietā spēlēja Gints Meija.

Nākamo spēli Latvija aizvadīs pirmdien, kad spēkiem mērosies ar Francijas valstsvienību.

Katras apakšgrupas četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet vājākā valstsvienība atstās elites divīziju. Kā nākamā turnīra organizatore augstāko divīziju nevar atstāt Baltkrievija. Vietu sadalījums, cīņa par medaļām kļūs zināma Zviedrijā.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu