Toma Krūza meita iesaistās modes biznesā (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas meita Suri Krūza ir noslēgusi 1,5 miljonus lielu kontraktu par savas apģērba līnijas izveidi. Šāds panākums Suri ir, sasniedzot tikai septiņu gadu vecumu. Apģērba līnija nosaukta par «Suri».

Jaunā kolekcija tiks laista klajā šajā rudenī Ņujorkā. Ja pirmā apģērbu līnija būs veiksmīga, Suri radītos modeļus varēs iegādāties veikalos visā Amerikā jau nākamajā gadā.

Suri ir tikai septiņi gadi, bet viņa ļoti aizraujas ar modi un apģērbu. Šādi panākumi meitenei ir, neskatoties uz to, ka Suri šis ir grūts gads - vecāku šķiršanās dēļ, dzīves sākšanas Ņujorkas pilsētā un jaunas skolas dēļ.

Foto: Reuters/Scanpix

Apģērbu modelēšana ir Suri hobijs; ikviena meitene sapņo par savu modeļu radīšanu, šai meitenei tā ir kļuvusi realitāte.

Līnija sevī iekļaus visu, sākot ar kleitām, džinsām, apaviem un rotaslietām, respektīvi visu, kas vajadzīgs ikvienai meitenei, lai dotos uz skolu un būtu stilīga.



Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu