Top10 svaigākie un karstākie mūzikas video (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Visticamāk tikai retais jaunas mūzikas meklējumos turpina regulāri sekot MTV, kas no mūzikas televīzijas jau sen pārtapusi dažādu pusaudžu auditorijai domātu šovu kanālā. Šodien jaunākos klipus jāmeklē globālajā tīmeklī, tādās vietnēs kā Youtube, Vevo un Vimeo. Lūk, daži no pēdējo nedēļu karstākajiem un svaigākajiem klipiem.

Daudzi klausītāji jau sen «norakstījuši» 90. gadu superzvaigzni Meraiju Keriju (Mariah Carey), taču šonedēļ 43 gadus vecā popdīva kopā ar neosoula dziedoni Migelu (Miguel) atgriežas ar jaunu, interesantu singlu «#Beautiful». Klipā, ko režisējis Džozefs Kāns (Joseph Kahn), Kerija un Migels traucas ar stilīgu motociklu, pa vidu Kerija dzeltenā kleitiņā pavedinoši dejo, bet Migels «čilo» kādā sarkanā luksusauto.

Londonas dziesminiece Laura Marlinga (Laura Marling) publiskojusi pirmo video «Master Hunter» no gaidāmā jaunā albuma «Once I Was An Eagle», kas klajā nāks jau 27.maijā.

Pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija Lana del Reja (Lana Del Rey) publiskojusi video dziesmai «Young and Beautiful», kas ņemta no Baza Lurmena (Baz Luhrmann) filmas «Lieliskais Getsbijs» («The Great Gatsby»). Dziedātāja savas Eiropas koncerttūres ietvaros pulcē tūkstošiem fanu, sniedzot neaizmirstamus un piesātinātus šovus. Atgādinām, ka Lana jau 14.jūnijā koncertēs «Arēnā Rīga».

Ņujorkas trio «Yeah Yeah Yeahs» publicē jaunā albuma tituldziesmas video.

24 gadus vecās amerikāņu mākslinieces Džaneles Monē (Janelle Monae) jaunajā dziesmā dzirdama arī leģendārā neosoula dīva Ērika Badu. Dziesma un video «Q.U.E.E.N.» ir pirmais vēstnesis no rudenī gaidāmā albuma «The Electric Lady».

Amerikāņu rokgrupa «Queens Of The Stone Age» publiskojusi singla «I Appear Missing» video, kas būs iekļauts grupas albumā «…Like Clockwork» (izdošanas datums 3.jūnijs). Dziesmā bungas iespēlējis Deivs Grols (Dave Grohl).

Austrāliešu projekts «Empire Of The Sun», kurā apvienojies Lūks Stīls (Luke Steele), kurš ir arī līderis grupai «The Sleepy Jackson», un Niks Litlmors (Nick Littlemore) no elektroniskās grupas «Pnau», publiskojis jaunas dziesmas «Alive» video. Dziesma ir pirmais vēstnesis no šogad (14. jūn.) gaidāmā otrā studijas albuma «Ice on the Dune», kas sekos 2008. gada veiksmes stāstam - platei «Walking on a Dream».

«Walking on a Dream» visā pasaulē pārdots vairāk nekā miljons kopiju.

Britu elektroniskās mūzikas duets «Pet Shop Boys» nedomā doties pelnītā atpūtā, bet šogad plāno izlaist jaunu albumu «Electric» (15.07.). Lūk, pirmais vēstnesis «Axis»

Latviešu/itāļu izcelsmes Toronto, Kanādas dziedātāja Keitija Stelmanis (Katie Stelmanis) ar grupu «Austra» jūnijā izdos jaunu albumu. Lūk, pirmais vēstnesis «Home».

Monreālas dīvainis Maks Demarko (Mac DeMarco) izdevis jaunu video «My Kind of Woman», kas ņemts no TVNET Mēneša albuma.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu