Fotoreportāža: Laima Vaikule Rīgā (69)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
References: API SITE

Šovakar «Arēnā Rīga» notika starptautiski pazīstamās latviešu dziedātājas Laimas Vaikules lielais pavasara koncerts. Kopā ar Vaikuli šovakar uz skatuves uzstājās arī mūziķis Jānis Stībelis un vokālais trio «Lady’s Sweet», kā arī starptautiska instrumentālā grupa, kas dziedātāju pavada koncertos dažādās valstīs.

Šodien klajā nāca dziedātājas jaunais dziesmu albums latviešu valodā «Atkal mājās» un Vaikules populārāko dziesmu izlase krievu valodā.

Koncertam bija divas daļas, tam sagatavoti tika jauni tērpi, vairāku segmentu skatuve ar video ekrāniem un arī jaunas dziesmas, ko Vaikule iepriekš intensīvi apguva savā Lielupes mājā pavadošo mūziķu, kurā pulcējušies profesionāļi no Rīgas, Viļņas, Tallinas un Maskavas, klātbūtnē.

Lai arī dzīves un profesionālās darbības ceļi pēdējos gados Vaikuli biežāk veduši ārpus Latvijas, dzimteni māksliniece nav aizmirsusi. Viņa atzīst, ka ikviena uzstāšanās Latvijā un īpaši jau vērienīgs solo koncerts kā šajā reizē viņai ir īpaša, un tiek gatavota ar lielu atdevi.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu