Pirms spēles ar slovākiem Kūlens teicis iedvesmojošu uzrunu (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms pasaules čempionāta (PČ) spēles ar Slovākijas valstsvienību iedvesmojošu uzrunu ģērbtuvē teicis treneris Toms Kūlens, sarunā ar portālu TVNET pastāstīja Latvijas nacionālās komandas hokejists Ralfs Freibergs. «Pēc uzrunas visi čaļi bija ļoti uzvilkušies. Izskrējām ārā no ģērbtuves un gaitenī visi ārdījāmies,» teica jaunais aizsargs.

Puiši cīnījušies no visas sirds

«Protams, ka tagad noskaņojums ir daudz labāks nekā pirms spēles ar Slovākiju. Mēs uzvarējām un pierādījām, ka varam spēlēt. Paši zinājām, ka varam, bet līdz galam nesanāca un neveicās. Savukārt vakar viss aizgāja - iekrita tas, kam vajadzēja iekrist, kamēr pretiniekam neveicās. Puiši cīnījās un tiešām labi nospēlējām,» pēc piektdienas treniņa portālam TVNET sacīja jaunais aizsargs.

Freibergs no slovākiem bija gaidījis vairāk

Slovākijas hokejisti zaudējumu Latvijai nosauca par apkaunojošu. Viņš šos izteikumus komentēja tā: «Latvijas zaudējums Austrijai arī ir apkaunojošs. Nezinu, kas ar viņiem bija noticis - biju noskaņojies kaut kam daudz spēcīgākam. Zinām, ka varam spēlēt, bet līdz tam nesalikām visu kopā. Tā bija pirmā spēle, kad visu varējām savienot un uzvarējām.»

Viņš atklāja, ka pirms mača ģērbtuvē treneris Toms Kūlens teicis spēlētājiem iedvesmojošu uzrunu. «Pēc tās uzrunas visi čaļi bija ļoti uzvilkušies. Izskrējām ārā no ģērbtuves un gaitenī visi ārdījāmies. Bija prieks skatīties, turklāt, kad esi klāt ar čaļiem tajā atmosfērā...

Gribējām pierādīt visiem, kuri mums neticēja. Tiesa, vēl viss ir priekšā.»

Freibergs neslēpa, ka pēc spēles ar Austriju hokejistos bijis rūgtums. Bet pēc trenera uzrunas viss mainījies un spēlētāji aizmirsuši par neveiksmi.

Treneris teicis pareizos vārdus

«Viņš [Toms Kūlens] visiem iedeva iekšās, bet pozitīvi, nevis negatīvi, kā citreiz treneri to dara,» atceras 21 gadu vecais aizsargs.

Freibergs pēc treniņa priekšpēdējais devās prom no ledus. Viņš pastāstīja, ka jaudas netrūkst. «Gribu spēlēt - skriešu kaut katru maiņu.»

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs sestdien, kad spēkiem mērosies ar Vācijas valstsvienību.

Katras apakšgrupas četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet vājākā valstsvienība atstās elites divīziju. Tālākais turnīra reglaments ved uz Zviedriju, kur tiks noskaidrots galīgais vietu sadalījums.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu